DOLAR

32,5311

0.21%
EURO

34,8726

0.31%
ALTIN(gr)

2.473,21

0,46%
BİST 100

%
Vakıfbank’tan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde

Vakıfbank’tan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde

VakıfBank' tan büyük bir ayrıcalık sizlere sunuldu. Ev sahibi olma hayali kuran herkese, büyük bir farklılık ile yardımcı oluyor. VakıfBank Konut Hesabı' nda birikimerinizi değerlendirin, biriktirdiğiniz miktara ve süresi baz alınarak 18. 822, 94 TL' ye kadar devlet katkısıyla ilk evinizin sahibi olmanız artık hiç uzak değil.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
Vakıfbank’tan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VakıfBank Konut Hesabı yeniliği ile ev sahibi olma hayali artık imkansız değil! Asgari olarak en az 3 yıl süresince düzenli bir şekilde birikim yapmanız takdirinde VakıfBank Konut Hesabı’ nda biriken toplam tutarın %20′ sine varan devlet katkısı yardımını alabilirsiniz.

Kimler hesap açtırabilir?

07. 04. 2015 tarihli zaman itibari ile tamamı kendi adına kayıtlı konutu olmayan her Türk vatandaşı VakıfBank Konut Hesabı’ ndan yararlanabilir. 18 yaşını doldurmamış kişiler de hesap açtırabilir. 18 yaşını doldurmamış kişilerin hesap açtırabilmesi için velisi veya vasisi aracılığı ile hesap açtırabilir. VakıfBank Konut Hesabı ortak hesap olarak açtırılma imkanı yoktur. Ortak hesap şeklinde açtırılmaz. Bir kişi birden fazla Konut Hesabı açma imkanına sahip değildir. Bir kişi yalnızca bir kez Konut Hesabı açtırabilir. Kişi banka veya farklı bankalardan açtırdığı farklı hesaplar birleştirilemez. En az 3 yıl olarak vadeli bir şekilde TL cinsinden yalnızca açtırılabilir.

Detaylı bilgi

VakıfBank Konut Hesabı açtırmak için size en yakın şubeye gidebilirsiniz. Bahsi geçen konu ile alakalı daha detaylı bilgi sahibi olmak için size en yakın VakıfBank şubesine gidebilirsiniz. VakıfBank Konut Hesabı‘ nda hesap işletim için herhangi bir ücret alınmamaktadır. Konut Hesabı’ ndan bir dönem için en fazla 2 kez para çekimi yapma imkanı vardır. Konut Hesabı açtırabilmek için konut sahibi olmayan Türk vatandaşı olmak gerekmektedir. Konut sahibi tarihi için ; Kat mülkiyetine sahip konut için belli konutun satış yolu ile tapuya tescil belirli tarih, yapı kullanma izin kağıdını haiz konutlar adına kat irtifakı tapusunun devir tarihi, Yapının kullanma izin kağıdı kat irtifakı tapusunun devir tarihinden sonrasında onay almış konutlar adına yapı kullanma izin kağıdının onay zamanı, yapı kullanma izin kağıdı haiz müstakil tapusuna sahip konutlar için konutun satış yolu ile tapuya tescil edildiği tarih olarak belirlenmiştir. Sözü geçen konu ile alakalı daha detaylı bilgi sahibi olmak için VakıfBank web sitesini veya size en yakın VakıfBank şubesine giderek edinebilme imkanınız bulunmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP