DOLAR

32,4796

0.31%
EURO

35,0406

-0.18%
ALTIN(gr)

2.324,15

0,20%
BİST 100

%
Ziraat Bankasından Bir Hamle Daha Acil Nakit İhtiyacı Olan Herkes Başvuru Yarışına Girdi
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Ziraat Bankasından Bir Hamle Daha Acil Nakit İhtiyacı Olan Herkes Başvuru Yarışına Girdi

Ziraat Bankasından Bir Hamle Daha Acil Nakit İhtiyacı Olan Herkes Başvuru Yarışına Girdi

Yaşanan zorlu ekonomik koşullarla beraber herkes nakit para konusunda sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Bu zorlukların yaşanmaması adına bankalar kredi kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Ziraat Bankası ’da yeni kredi kampanyalarıyla vatandaşlara yardımcı oluyor. Çekilecek kredi kapsamında 6 ay vade imkanı sunulacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
Ziraat Bankasından Bir Hamle Daha Acil Nakit İhtiyacı Olan Herkes Başvuru Yarışına Girdi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüketici ihtiyaç kredisi kapsamında çalışmalarına devam eden Ziraat Bankası son dönemde esnek ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Bu kapsamda çekilecek krediler için 6 ay vade imkanı sunulacak. Acil nakit ihtiyacı ile bankada kredi talebi oluşturan vatandaşa çeşitli kolaylıklar da sunulacak. Banka bünyesinde vadeli vadesiz yatırım hesabı olan tüm vatandaşlar için düşük kredili esnek ödeme planlı kredi verileceği belirtildi. Tüketici avans kredisi olarak da geçen bu düzenleme ile birçok vatandaşın nakit problemi çözülmüş olacak. Düşük faiz oranları ise vatandaşı en çok rahatlatan husus olmaktadır.

Esnek Ödeme Seçenekleri Talebi Artırdı

Ödeme seçenekleri olarak ise geniş tutuldu. Müşteri talep ederse taksit seçeneğini kullanmayabilir ancak taksitli ödeme şeklinde de planı oluşturulabilir. Kredi talebinin yanında hayat sigortası da yaptırılabilecek. Başvuru şartları ise belirlendi. Buna göre, bankanın ekstra isteyeceği belgeler haricinde, başvuru formu, nakit teminatı karşılığı ve kimlik fotokopisi talep edilecek. Kimliği olmayan ya da anlık problem yaşayan vatandaşlar için pasaportun fotokopisi de geçerli olacak. Başvuruların gerçekleştirilmesinin ardından hızlı şekildesonuçlandırılması bekleniyor. Acil olarak nakit ihtiyacı olan vatandaşların bekletilmemesi amaçlanmaktadır. SMS ile onay mesajı alındıktan sonra ATM’lerden kredinizi alabileceğiniz gibi bankadan da elden teslim alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP