Araç Almak İsteyenler Fiyatların Düşmesiyle Yarışa Girdi Teminatsız Kredi İçin Son Tarih Ne Zaman?
  • Finans 365
  • Otomotiv
  • Araç Almak İsteyenler Fiyatların Düşmesiyle Yarışa Girdi Teminatsız Kredi İçin Son Tarih Ne Zaman?

Araç Almak İsteyenler Fiyatların Düşmesiyle Yarışa Girdi Teminatsız Kredi İçin Son Tarih Ne Zaman?

Pandemiyle beraber özellikle belli başlı kredi başlıklarına inanılmaz bir talep var. Konut-ihtiyaç ve taşıt kredilene artan taleple beraber bankalar bu kalemlerde yeni fırsatlar oluşturmaya devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:37
Araç Almak İsteyenler Fiyatların Düşmesiyle Yarışa Girdi Teminatsız Kredi İçin Son Tarih Ne Zaman?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankasından Şok Hamle

Bu fırsatlardan birini de Ziraat Bank vatandaşlara paylaştı. Araç almak isteyen vatandaşlar haberi duyduktan sonra şubelere akın ederken birçok vatandaş ise kredi imkanından faydalanmak için araştırmalarını sıklaştırdı. Faiz oranlarını düşmesiyle birlikte birçok banka faiz oranlarını çok uygun olacak şekilde düşürdü. Kimi bankalardan bu oran %0.58’i bile gördü. Oranlar vatandaşın lehine olurken Ziraat Bankası farklı seçenekler ile vatandaşa kredisi sunmaya devam ediyor. İlk olarak verilecek kredi sadece anlaşmalı firmalar için geçerli .Firmaların duyurulmasıyla beraber arabaya ilgisi olan vatandaşların birçoğu bankanın önünde izdiham oluşturdu.

Bu firmalar BMV, FORD, GAZ, Güleryüz, ISIZU, KARSAN, Mercedes ve OTOKAR olarak belirlene firmalardan araba sahibi olmakisteyen vatandaşlar hummalı şekilde bankanın isteyeceği belgeleri tamamlamaya başladı. Ziraat Bankası araç kredisi için isteyeceği belgeleri de belirtti. Ancak duruma göre özel olarak evrak isteme hakkını saklı tutan banka ilk olarak TC kimlik numarasının görünürolduğu kimlik kartının fotokopisini talep ediyor. Aynı işi görecek olan pasaport da belge olarak kabul ediliyor. Devamında geliri belgeleyen bir evrak, bordo istenmektedir. Bunun sorulması ise çekilen kredinin vaktinde ödenip ödemeyeceği konusunda belirsizlik yaşanmasının istenmemesidir. Verilecek olan kredide 0 araç ya da 2. El araçlar için açıklama yapılmadığından her iki seçenek için uygulanacak faiz oranı aynı kalacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP