DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Erdoğan İkinci Yüz Günlük Eylem Planını Açıklıyor
  • Finans 365
  • Finans
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İkinci Yüz Günlük Eylem Planını Açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan İkinci Yüz Günlük Eylem Planını Açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İkinci 100 Günlük Eylem Planı"nı açıklıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başlarını sizlere aktarıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
Cumhurbaşkanı Erdoğan İkinci Yüz Günlük Eylem Planını Açıklıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İkinci 100 Günlük Eylem Planı”nı açıklıyor. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaların detaylarını sizlere aktarıyoruz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KONUŞMASI

İlk 100 günlük icraat programımızın sonuçları ile önümüzdeki 100 günlük hedefleri paylaşmak üzere bir aradayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Geride bıraktığımız 100 günün muhasebe ve murakabesini yaparak yakın geleceğe ilişkin programımızı ortaya koyarak yeni bir açılım kazandıracağız.

Öncelikle tüm bakan arkadaşlarıma ilk 100 günlük icraat programı sürecinde gerçekleştirdikleri gayret için teşekkür ediyorum.

Bir taraftan ülkemizin yeni yönetim sürecine geçişi yönettik diğer taraftan ekonomik açıdan Türkiye’ye diz çöktürmeyi hedefleyen saldırılara karşı mücadele ettik. Milletimize verdiğimiz sözleri gerçekleştirmeye çalıştık. Hedeflerimize ulaşma yönünde önemli mesafe kat ettik.

Kur, faiz, enflasyon üçgeni üzerinden ekonomimize pranga vurmak isteyenleri bir kez daha hüsrana uğrattık. Kurdaki kısa süreli dalgalanmayı dahi hükümeti yıpratmak için fırsat bilen kifayetsiz muhterislerin heveslerini kursaklarında bıraktık.

Karamsarlık pompalayan siyaset simsarları ekonomistler köşe yazarları bugün adeta dillerini yutmuş durumdalar. Allah’ın izni ile ikinci 100 günlük programı uygularken de aynısı yapacağız. Kişisel çıkarı için 81 milyonluk Türkiye gemisinin altını oymaya çalışanlar fırsat bulamayacak, fırsat vermeyeceğiz.

Detaylar Geliyor…

Son Dakika Haberlerinden anlık haberdar olmak için bizleri takip edin

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP