Bankalar Kredi Faiz Oranlarını Düşürüyor

Bankalar Kredi Faiz Oranlarını Düşürüyor

Ziraat Bankası konut kredi faiz oranı aşağıya çekti. Diğer kredi türlerinde de faiz indirimi yapıldı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
Bankalar Kredi Faiz Oranlarını Düşürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev almayı düşünen vatandaşlar için iyi haber geldi. Ziraat Bankası’ndan faiz indirim haberi geldi. Birçok banka geçtiğimiz dönemlerde faiz oranını indirdiğini açıklamıştı. Ekonomide yaşanan olumlu gelişmelerin ardından pek çok banka faiz oranlarını indirme kararı aldı ev araba almak isteyen vatandaşlar ise bu durumdan son derece memnun. Ziraat Bankası konut kredisinde faiz oranını 1.29’e indirdi. 150.000 konut kredisi alan vatandaş 2.453,20 TL’lik aylık ödemeyle 120 ay vade ile kredisini geri ödeyecek.

Vakıfbank’ta faiz oranlarını 1.28 bindirdi. Pek çok vatandaş ev ya da araba alırken en uygun faiz ile kredi çekmeyi planlıyor. Bu yüzden bankalarda kendi aralarında ufak da olsa bir rekabet içerisinde Ziraat Bankası bu alanda öncülük etse de pek çok özel bankada geçtiğimiz günlerde kredi faiz oranlarını indirdiklerini duyurmuştu. Ziraat Bankası sadece konut kredilerine değil taşıt kredisinde de indirime gitti. Taşıt kredilerinde Ziraat Bankası yüzde 1.48 kredi kullandırıyor. Ziraat Bankası’nın bireysel ihtiyaç kredisi de yüzde 1.53 dikkat çekiyor.

Ev ya da araba sahibi olmak isteyen İnsanlar genellikle yaz aylarında bu fikirlerini gerçekleştiriyor. O yüzden bankalarda faiz indirimi konusunda Bu ayları tercih ediyor Ziraat Bankası ve Vakıfbank yapmış olduğu faiz indirim kampanyası ile birlikte müşterilerine daha uygun fiyatlı ev sahibi olma fırsatı veriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP