DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Bitcoin Cash’ı Kabul Eden Kuruluşlar

Bitcoin Cash’ı Kabul Eden Kuruluşlar

Son günlerde oldukça sık karşılaştığımız Bitcoin Cash dijital bir para birimidir. Oldukça hızlı bir dalgalanma seyreden Bitcoin Cash kısa zamanda birçok kişinin dikkatini çekerek yaygınlaştı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
Bitcoin Cash’ı Kabul Eden Kuruluşlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal çevrelerde Bitcoin Cash’ın hızlı dalgalanmasından dolayı riskli olduğu vurgulansa da Bitpay ve visa kart entegrasyonuyla birçok kuruluş bu dijital parayı kullanmaya başladı. Her geçen gün Bitpay kullanan kuruluşlarında sayısı da artıyor. Bitpay kullanımı yoğunlukla kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşları ve yardım kuruluşlarına bağış yapmak amaçlı kullanılıyor. Yurt dışında bu geçişi kabul eden birçok şirketin yanı sıra küçük işletmelerde bulunuyor. Bitcoin transferlerinde genellikle QR kodları kullanılmaktadır. Bir akıllı telefon ve cüzdan uygulaması kullanarak ödeme yapmak mümkün oluyor.

Peki Bitcoin Cash’ı Nerden ve Nasıl Alacağız?

Bitcoin Cash‘ı birçok borsadan almak mümkün. Bitcoin Cash alım satımları sırasında paranızın güvenliğini sağlamak için bazı yan kuruluşlar bulunmaktadır. Alım yaparken öncelikle paranızı havale ya da kredi karı ile para aktarımınızı gerçekleştirin. Para aktarımından sonra yapmanı gereken bilgisayardan veya mobil uygulamadan Bitcoin Cash işleminizi gerçekleştirin. Bitcoin Cash hızlı olarak arış ve düşüş gösterdiğinden sürekli takip etmenizde yarar vardır.

Bitcoin Cash Ne kadar Güvenli?

Dijital bir platform olduğu için birçok kişi tarafından güvenilir görülmemekte olmakla beraber kısa zamanda yaygınlaşıyor. Güvenilirlik sağlamak için ülkemizde Türk lirası tabanlı alım satım yapmanızı sağlayacak web siteler kurulmaya başlandı. Ayrıca cüzdan uygulamaları da kullanıcı hesaplarının güvenliği için gelişmeye devam ediyor.

Bitcoin Cüzdan Nedir?

Bitcoin Cash hesabınızın güvenliğini sağlamak için hazırlanmış cüzdan uygulamaları gün geçtikçe artıyor. Bu uygulamalar sayesinde kullanıcılar bakiyelerini güvenli bir şekilde depolayabiliyor ve alım satım işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca bu cüzdan uygulamaları sayesinde Bitpay kullanan kuruluş ve işletmelere ödemede yapabiliyorlar.

Bitcoin Cash’ın Geleceği Nasıl Olacak?

Bitcoin Cash’ın gün geçtikçe yaygınlaşması gelecekte acaba sadece dijital nakit mi? Kullanacağız sorularını akla getirse de Bitcoin Cash’ın geleceği konusunda kesin bir bilgi yok. Küresel bir sistem olması kullanıcılar için güvenilirlik duygusu sağlasa da birçok kişi çok riskli olduğunu düşünüyor. Bu düşünceler dijital nakit üzerinde nasıl bir etki gösterir bilinmez ama uzun bir süre Bitcoin Cash hayatımızda olacağa ve çok daha fazla yaygınlaşacağa benziyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP