Citroen C5 Aircross SUV Modeli alınır mı? C5 Aircross Suv Kaç Para?
  • Finans 365
  • Otomotiv
  • Citroen C5 Aircross SUV Modeli alınır mı? C5 Aircross Suv Kaç Para?

Citroen C5 Aircross SUV Modeli alınır mı? C5 Aircross Suv Kaç Para?

Satışa çıktığı günden itibaren listelere girmeyi başaran ve ilk altı ayda 50 bin adetten fazla satış rakamına ulaşan C-SUV modeli kendi segmentindeki araçlar içerisinde en çok satan ikinci model olmayı başardı. 4 eylülden bu yana Türkiye’de satışa çıkarılan Citroen 5 Aircross vatandaşların en çok merak ettiği araçlardan birisi oldu. Peki Citroen C5  Aircross SUV kaç para? C5 Aircross'un özellikleri neler? işte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:40
Citroen C5 Aircross SUV Modeli alınır mı? C5 Aircross Suv Kaç Para?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Citroen C5 Aircross SUV özellikleri neler?

Yeni nesil suv anlayışı ile piyasalara giren Citroen, Aircross modeli ile adından sıkça söz ettirecek bir model çıkardı. Özellikle küresel piyasalarda farklı bir pazar oluşturan firma bu alanda liderliği ele almak istiyor.

Yeni C5 Aircross SUV özelliklerine bakıldığında yüksek teknoloji ve gelişmiş sürüş destek tasarımları dikkat çekiyor. Özellikle Advanced Comfort teknolojisi ile özelleştirilebilir çözümler sunuyor.

Konfor bakımından oldukça rahat olan modelde 3 farklı kayıt şekli ile arkad koltuklara kadar kişiselleştirmeye olanak tanıyor. Hareketli arka koltuklar sayesinde 580 ile 720 litre arasında değişen geniş bagaj kullanımı sağlıyor. Gövdesi 4,5 metre uzunluğu ile agresif bir duruş gösteriyor. Yerden yüksekliği 230 milimetre yerden yüksekliği ve tavan barlarında çift renk kullanımı ile kendine özgün bir tasarım içerisinde.

Yüksek kaliteli kokpit ve kaliteli malzemeden üretilen iç tasarım geniş ve rahat bir görünüm sağlıyor. Grip Kontrol özelliği ile farklı yol sürüşlerinde rahat kullanım sağlarken diğer yandan 5 farklı sürücü kayıt özelliği taşıyor. Yokuş iniş kalkış desteği en üst seviyede düşünülmüş. Dizel segment araçlarda 1.5 motor ve 130 beygir gücü olurken, benzinli motorları 180 beygir ve 1.6 motor gücüne sahip. Şu ana kadar EAT8 tam otomatik şanzıman ile satışa sunuluyor ve C5 Aircross Suv modelinin manuel şanzımanlı modeli yok.

Citroen C5 Aircross SUV fiyatı ne kadar?

Türkiye’de 4 eylülde satışa çıkarılan C5 aircross Suv modelinin satış fiyatı 204 bin liradan başlıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP