DOLAR

32,5929

0.35%
EURO

34,8070

0.19%
ALTIN(gr)

2.499,05

0,60%
BİST 100

%
7.99 TL’ye Netflix!

7.99 TL’ye Netflix!

Netflix Türkiye, yeni mobil paketini test etmeye başladıklarını açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
7.99 TL’ye Netflix!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Netflix Türkiye, yeni paket ile 7.99 TL’ye herkesin izleyebileceği bir paket tasarladı. Akıllı telefon kullanıcılarının severek kullandığı ve Türkiye’de gençler tarafından çok sık kullanılan Netflix, bugün yeni paketi ile birlikte kullanıcılara çok düşük fiyata binlerce özel içerik sunacak.

Netflix Türkiye, bir süre önce Hindistan’da test edilmeye başlanan yeni mobil paketini Türkiye’de de satışa sundu.

Netflix yaptığı açıklamada “Netflix’i daha da eğlenceli ve rahat ulaşılır hale getirmek için sürekli yeni yollar aramaya devam ediyoruz. Bu amaçla, Netflix’in mobil cihazlardan daha düşük fiyata izlenmesi ya da daha kısa süreli abonelikler gibi seçenekleri belirli ülkelerde test etmeye başladık. Fakat bu testler herkese açık olmadığı gibi, bu testlerdeki uygulamaları da hiçbir zaman hayata geçirmeyebiliriz.” dedi.

Henüz test aşamasında olan paketin gelecekte herkes için kullanılabilir olabileceği, ancak şimdilik sadece sınırlı test kullanıcısı için sınırlı olduğu açıklandı. Mobil cihazlarda Netflix izleyenler için bu iyi haberin gelecekte herkes için açılabileceği düşünüldüğünde herkesin Netflix izlemesi mümkün olabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP