DOLAR

32,5638

0.15%
EURO

34,7221

0.14%
ALTIN(gr)

2.411,97

-0,84%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Geri Ödeme Almadan Kredi Verecek Detaylar Neler?

Ziraat Bankası Geri Ödeme Almadan Kredi Verecek Detaylar Neler?

Kamu bankları vatandaşa yardımcı olmak adına yeni bir sistem geliştirdi. Bazı kredi kampanyalarında ödemeler birkaç ay geriden başlatılacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
Ziraat Bankası Geri Ödeme Almadan Kredi Verecek Detaylar Neler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüs sonucu işyerlerini kapatan vatandaşlar olduğu gibi buna bağlı olarak işsiz kalan vatandaşlar da hayli fazla. Ekonomik anlamda çok iyi sonuçları olmayan bu durum için bankalar da önlem almaya başladı. Düşük faiz uygulaması yakın zamanda duyurulmuştu ve uygulanmaya başlandı. Buna ek olarak bazı kredilerin ödemelendirilmesi birkaç ay sonra başlatılacak. Ziraat Bankası ilk hamleyi yaparak paylaştığı ilk kredi kampanyasında böyle bir uygulama getirdi. 10 bin TL ihtiyaç kredisi için 6 ay geri ödeme almama kararı aldı. 6 ay geri ödeme alınmamasının yanında ödeme imkanları da esnek olacak. 36 aya kadar vade imkanı sunularak vatandaşla beraber ödeme planı oluşturulacak.

Turizm Destek Paketine Rağbet Artıyor

Turizm destek paketi için de açıklama yapıldı. Buna göre turizm destek paketi için kredi alan vatandaşların ödemeleri ise ilk 9 ay alınmayacak. Her iki kredi kampanyası için sabit olarak %1.21 oranında faizle işlem yapılacak. Turizm destek paketi için başvuru yapılacak yerler ise bankalar olmayacak. Turizm acentaları başvuruları değerlendirerek kredi imkanı sağlamış olacak. Acentalar Ziraat Bankası ile anlaşmalı olduğundan diğer mali işlemler banka kontrolünde ilerleyecek. Başvuru alacak olan acentalar, Jolly Tur, ETS Tur, Setur, Tatil Budur, Gezinomi, Touristica, Tatil Sepeti olarak açıklandı. Bu firmalar aracılığı ile kredi alabilir, kredilerin ödeme planlarını ayarlayabilirsiniz. 9 ay geri ödemesi olmayacak olan kredilerin ödemesine ise hemen başlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP