Esnafa Hep Destek Tam Destek Halk Bankasından Geliyor

Esnafa Hep Destek Tam Destek Halk Bankasından Geliyor

Esnafa bu zamana kadar milyonlarca lira kredi veren Halk Bankası bu kredilere bir yenisini daha ekliyor. Yapılan açıklamaya göre limitler gayet yüksek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
Esnafa Hep Destek Tam Destek Halk Bankasından Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla vatandaşlar oldukça zor günlerden geçiyor. Her meslek grubu kendine göre etkilense de esnaflar ve diğer serbest meslek erbabları pandemiden en çok etkilenen kesim oldu. Bitmeyen borçların üzerine eklenen pandeminin ikinci dalgası işleri daha da çıkmaza soktu. Halk Bankası bu sıkıntıları bertaraf etmek adına yeni bir kredi kampanyasının startını verdi. Yapılan açıklamaya göre 25 bin TL’ye kadar kredi verilmesi kararlaştırıldı. Esnaflar kolay şekilde borçlarını ödesin sıkıntıya daha fazla girmesin diye de 6 ay ödeme alınmaması kararlaştırıldı. Şubelerden ödeme planına ilişkin daha detaylı bilgi alınması mümkün olacak. Ancak online servislerde bulunan sanal asistanlardan ödeme planına ilişkin kaba taslak bilgi alınması mümkün.

Sıfırın Altında Faiz Uygulaması Hala Devam Ediyor

Esnafı en çok faiz oranları sevindirdi. Buna göre sıfırın altında faiz oranları ile işlem yapan banka faiz oranını %0.37 olarak kararlaştırdı. Faiz oranları kadar taksitlendirme seçeneği de vatandaşları sevindir. 36 aya varan taksitlendirme seçeneği sayesinde bütçeler sarsılmadan vatandaşlar rahat şekilde borçlarını ödeyebilecekler. Destek kredisi olarak geçen kampanyadan binlerce esnafın yararlanması bekleniyor. Başvuru yapmak isteyen esnaf vatandaşların Esnaf ve Sanatkarlar Odasından ilgili belgeleri hazırlaması ve evrak dosyasına koyası gerekiyor. Kefil ve teminat aramayan banka gelir belgesine de ihtiyaç duyuyor. Bunlara ek olarak kimlik kartının fotokopisi ve iş yerinin en az 3 aylık faturasını da istenen belgeler arasında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP