DOLAR

32,3472

0.23%
EURO

35,0647

-0.21%
ALTIN(gr)

2.282,45

0,23%
BİST 100

%
O Sistem Geri Geliyor Maddi İmkansızlığı Olan Vatandaşlardan Yoğun Talep Var
  • Finans 365
  • Finans
  • O Sistem Geri Geliyor Maddi İmkansızlığı Olan Vatandaşlardan Yoğun Talep Var

O Sistem Geri Geliyor Maddi İmkansızlığı Olan Vatandaşlardan Yoğun Talep Var

Salgının kol gezmesiyle beraber devlet vatandaşını refaha çıkarmak için çok mücadele veriyor. Bu yüzden geçmişte yapılan çalışmalarda araştırılıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:25
O Sistem Geri Geliyor Maddi İmkansızlığı Olan Vatandaşlardan Yoğun Talep Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz dönemlerde milyonlarca vatandaşın yararlandığı ödünç para sisteminin yeniden hayata geçirileceği konuşuluyor. İlgililerin açıklamasına göre milyonlarda ihtiyaç sahibine kredi verir gibi ödeme yapılacağı ve burada faiz işletilmeyeceğini açıkladı. Vatandaşın bütçesi düşünülerek verilen karardan sonra vatandaşlar başvuru talebinde bulunmaya başladı. 2 bin TL olarak düşünülen ödünç paranın alınması için belli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. İlk olarak para verilirken kişilere sözleşme imzalatılacak. İmzalatılan sözleşme gereği vatandaş devletin belirlemiş olduğu vade tarihinde geri ödeme yapacak. Vatandaş geri ödeme yapmadığı taktirde o zaman devlet hukuki yollara başvuracak. Vadesinden önce ödeme gerçekleştiren vatandaşlar ise devlet nezdinde artı puan almış olacak.

Muhakkak Kefil Bulunmalı

Başvuru yapacak kişi hem bankaya hem devlete borçlu olmamalıdır. Devletlerin kara listesi olmasa da borçlu olmak da hoş karşılanmıyor. Eğer borcunuz çok fazla değilse başvurudan önce ödeme yapabilirsiniz. Bu durum sizin lehinize olacaktır Talep formu doldurmanız istenecektir. Kişiler sıfırdan dilekçe yazmak yerine talep formu ile başvur oluşturacaklardır. Hangi bilgi nasıl isteniyorsa istendiği haliyle cevap verilmesi gerekmektedir. Ödünç para sisteminde yararlanmak isteyen kişiler 2 tane kefil de bulmalıdır. Bulunacak olan kefiller iş yerinde olursa çok daha iyi olacaktır. Kefiller borç ödememe durumu olduğundan devletin teminatı olarak nitelendirilmektedir. Son olarak alınacak bu ödünç parayı tekrar ödeyecek kadar maaş almak da istenen bir diğer şart oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP