Halkbank Polis Kredisi Kredi 155 İhtiyaç Kredisi Kampanyası
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank Polis Kredisi Kredi 155 İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halkbank Polis Kredisi Kredi 155 İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Türkiye'nin bankası Halk Bankası polislere özel ihtiyaç kredisi ile güvenliğimizin teminatı olan emniyet mensuplarının desteklemeye devam ediyor. Halkbnank 155 ihtiyaç kredisi kampanyası ile 50 bin liraya kadar kredi detayını 48 ay vadeli olarak veriyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:26
Halkbank Polis Kredisi Kredi 155 İhtiyaç Kredisi Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

50 Bin Lira İhtiyaç Kredisi 48 Ay Vadeli Olarak Kullandırılıyor

Sadece emniyet personeli için özel olarak tasarlanan Halk Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası ile polislerimiz 50 bin liraya kadar olan ihtiyaç kredisi taleplerini en uzun 48 ay vadeli olarak kullandırıyor. Gecesini gündüzüne katarak güvenliğimizi sağlamak için çalışan emniyet mensuplarına özel olarak düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası ile isteyen kişilere ise dosya masrafsız kredi kullanma fırsatı da sunuluyor.

Halkbank kredi doya masrafı olarak 262,50 lira ödeyen kişileri için ihtiyaç kredisi faiz oranı 1,26 olarak uygulanırken, dosya masrafsız ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için ise Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,31 olarak uygulanıyor. Buna göre 48 ay vadeli 50000 TL ihtiyaç kredisi kullanan kişiler dosya masrafı ödemeleri durumunda aylık 1.472,51 lira taksit öderken kredi dosya masrafı ödemezlerse aylık 4.495,22 lira ödüyorlar.

İki kredinin toplam kredi geri ödeme tutarları karşılaştırıldığında ise kredi dosya masrafı ödeyen kişilerin 1.090 lira daha az ödedikleri görülüyor. Bu tutardan 262,50 lira kredi dosya masrafı düşüldüğünde masraf ödeyen kişilerin 828 lira daha az ödeme yaptıkları net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu nedenle ihtiyaç kredisi başvuru formu dolduran kişilerin mümkün olduğunca kredi dosya masrafı ödeyerek kredi kullanmayı tercih etmeleri öneriliyor.

Halkbank Polis Kredisi 2018 Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu internetten ve SMS kredi kanalları ile yapılabilirken ne yazık ki Halk Bankası polis kredisi başvurusu sadece Halkbank şubeleri üzerinden şahsen yapılabiliyor. Yani polis kredisi kullanmak isteyen güvenlik güçlerinin mutlaka Halk Bankası şubeleri üzerinden şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor. Yine aynı şekilde Halkbank polis kredisi 2018 hesaplama işlemleri de şubelerden gerçekleştiriliyor. Kaynak: finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP