DOLAR

32,4931

-0.16%
EURO

34,9799

0.39%
ALTIN(gr)

2.432,45

0,40%
BİST 100

%
En Uygun Konut Kredisini Hangi Banka Veriyor? (Yüzde Kaç Faizle)

En Uygun Konut Kredisini Hangi Banka Veriyor? (Yüzde Kaç Faizle)

Merkez Bankasının faiz indirimleri ile birlikte kamu bankaları ve özel bankalar ardı ardına faiz indirimine gidiyor. Özellikle kriz yaşanan konut sektörü için kredi oranları cazip hale gelmeye başladı. İşte en uygun şartlarda konut kredisi veren bankalar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:26
En Uygun Konut Kredisini Hangi Banka Veriyor? (Yüzde Kaç Faizle)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

%0,99 faizli konut kredileri , özellikle kendi evine sahip olmak isteyen kişiler için oldukça büyük bir fırsattır. Son zamanlarda piyasalarda yaşanan dengesizlikten konut fiyatları da oldukça fazla etkilenmiş ve hem bankalar hem de konutlarını satmayı düşünen kişiler oldukça yüksek fiyat ve faiz politikaları uygulamaya başlamıştır. Bu sebepten dolayı kendi evine sahip olmak isteyen vatandaş hem ev satın almaya hem de kredi çekmeye korkar hale gelmiştir. Bu durum aynı zamanda piyasaları da olumsuz olarak etkilemiş ve ekonomide ciddi sıkıntılar baş göstermeye başlamıştır. Bu sebepten ötürü kamu destekli bazı bankalar kendi evine sahip olmak isteyen kişiler için oldukça uygun koşullar altında verilen ve herkesin kendi evine sahip olmasına olanak sağlayan % 0,99 faizli konut kredilerini sunmaktadır. Bu kredileri kullanarak kendi evine sahip olmak isteyen kişiler, diğer bankaların kredi faizlerine göre oldukça aşağıda bir kredi faizi ödeyeceklerdir.

%0,99 Faizli Konut Kredisini Veren Bankalar Hangileridir?

%0,99 faizli konut kredisi veren bankalar , genel olarak kamu bankalarından oluşmaktadır. Devlet destekli olarak kendi evine sahip olmak isteyen vatandaşlara yönelik sunulan bu krediler, sahip olduğu uygun koşullar sayesinde vatandaşlara rahat bir ödeme ortamı sağlamaktadır. Bu yüzden pek çok kişinin merakla beklediği bu kampanyayı sağlayan bankalar ise şunlardır;

  • Ziraat Bankası,
  • Halk Bank,
  • Vakıf Bank,
  • Ziraat Katılım Bankası,

Yukarıda verilen bankalar, %0,99 faizli konut kredisi veren bankalardır . Sizde kendinize en uygun konut kredisi sağlayan bankayı bulabilir ve hayalinizdeki eve en uygun koşullar ile ulaşabilirsiniz.

%0,99 Faizli Konut Kredisinin Avantajları Nelerdir?

%0,99 faizli konut kredisi almak isteyen kişilerin sahip olacakları avantajlar diğer bankalar kıyasla oldukça geniştir. Kamu bankalarının faiz indirimi yapmasından sonra oldukça yoğun talep alan %0,99 faizli konut kredileri, pek çok kişi tarafından tercih edilmeye başlamıştır. Özellikle ilk faiz oranını indiren banka olan Ziraat Bankası, müşterilerine sadece konut kredisi faiz oranında değil aynı zamanda geri ödeme koşullarında da oldukça yardımcı olmaktadır. Tüm bunların yanı sıra bankalardan %0,99 faizli konut kredisi almak isteyen kişilerin sahip olacakları diğer avantajlar ise şunlardır;

  • Oldukça uygun koşullar ile verilen %0,99 faizli konut kredisi almak isteyen kişiler 180 ay vade olanağına sahiptirler.
  • Ziraat Bankası bu krediyi kullanacak olan kişilerin ödeme planlarını kişiye en uygun şekilde yapmakta olup kredi kullanacak olan kişinin ödeme konusunda zorluk yaşamasını engeller.
  • Ziraat Bankası, %0,99 faizli konut kredisi almak isteyen kişilerden onları zorlayıcı herhangi bir teminat sunmalarını beklemez.

Yukarıda verilen durumlar Ziraat Bankasından %0,99 faizli konut kredisi almak isteyen kişilerin sahip olacağı avantajlardır. Bankanın sunmuş olduğu bu kredi kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için kredi kullanacak olan kişilerin banka yetkilileri ile doğrudan bir görüşme yapmaları tavsiye edilmektedir. Ziraat Bankası kredi uzmanları ile yapacağınız görüşme sonucunda alacağınız krediler daha sağlıklı olacaktır.

Ziraat Bankası Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları Nelerdir?

Ziraat Bankası güncel konut kredisi faiz oranları , bankanın yapmış olduğu uygun kredi kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler için şu şekildedir;

  • Kredi alımı yapacak olan kişilerin 500 bin TL’ye kadar olan kredi alımları için ödeyecekleri faiz oranı %0,99’dur.
  • Kredi alımı yapacak olan kişilerin 500 bin TL’yi aşan kredi alımları için ödeyecekleri faiz oranı 1 milyon liraya kadar %1,9’dur.
  • Kredi alımı yapacak olan kişilerin 1 milyon TL’yi aşan kredi alımları için ödeyecekleri faiz oranı %1,39’dur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP