İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Günlük 95 TL Harçlık Müjdesi! Yeni Sene Lokum Gibi Geldi

İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Günlük 95 TL Harçlık Müjdesi! Yeni Sene Lokum Gibi Geldi

ABONE OL
2 Ocak 2023 22:23
İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Günlük 95 TL Harçlık Müjdesi! Yeni Sene Lokum Gibi Geldi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR farklı yollar ile vatandaşlara yardım ediyor. Bu yardımlardan bir tanesi de İŞKUR bünyesinde kadınlara verilen 95 TL değerindeki yardım oluyor. Peki, bundan kimler ve hangi koşullar ile yararlanma olanağına sahip? Konu hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar…

Başvuru Şartları Nelerdir?

İŞKUR geçmişten bu güne kadar birçok anne için fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son uygulamasıyla çalışmayan anneler için günlük 95 TL maaş imkânı oluyor. Anneleri sevindiren yardımlardan faydalanabilmek için belirli koşulları sağlamak gerekiyor.

İşsiz olan ev kadınlarının daha önceden İŞKUR üzerinden kayıtları bulunmalıdır. Emeklilik primi ödememiş ya da son üç ay içerisinde sigortalı işte yer almamış olacaktır. Her ne kadar vatandaşlar bu koşullara uymadıkları takdirde başvuru yapsalar dahi geçersiz sayılacak.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yürütülen projede çalışmayan ev hanımı annelere aylık maaş gibi gelir elde etme olanağı sunuldu. Proje ile işsiz olan kadınların İŞKUR üzerinden açılan kurslara katılımları ile Aktif İşgücü Hizmetleri Yönetmeliği kapsamında derli toplu maaş almaları hedeflenmektedir. Günlük 95 TL, aylık 2 bin 870 TL ve 3 ayda toplam 8 bin 540 TL gelir elde edilmesine imkân sağlanan işte anne projesi mesleki kursları İŞKUR üzerinden ilan edilmekte olup başvurular gene İŞKUR internet sitesi üzerinden kabul edilmektedir.

Annelere verilen harçlık projesi son hızıyla devam ediyor…

Son zamanlarda annelere yönelik yapılan projeyle günlük 95 TL  fırsatlarının sunuluyor olması kadınların bir gelir kapısı olmasına olanak sağladı. Tabi ki kadınların son üç ay içerisinde sigortalı bir işte bulunmaması ve bu anlarda sigorta primlerinin yatırılmamış olması koşulunu göz önüne alması gerekir. İşsiz ya da çalışmayan annelere verilecek yardımdır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • FATMA

    Ben ev hanım ANNENE bana maaşı versin oğlum icin ookular gidiyor 🍥🤗🤗 bni numara 5382482744 fatma 


HIZLI YORUM YAP