DOLAR

32,3741

0.16%
EURO

34,9872

-0.27%
ALTIN(gr)

2.324,66

0,24%
BİST 100

%
Masumlar Apartmanı Şaşırtmaya Devam Ediyor

Masumlar Apartmanı Şaşırtmaya Devam Ediyor

Trt1’in çok konuşulan Masumlar Apartmanı dizisi her hafta beklenmedik olaylarıyla insanları şaşırtmaya devam ediyor. 3 kardeşin geçmişten gelen psikolojik sorunlarının anlatıldığı dizi yine hiç beklenmedik sahneleri ile dikkat çekti. Üstelik tüm dizileri geride bırakarak. İşte haberin detayları..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:26
Masumlar Apartmanı Şaşırtmaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Masumlar Apartmanı Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ adlı kitabından alınarak izleyicilerle buluşalı fazla olmadı. Ancak ilk bölümünden itibaren her seferinde izleyiciye farklı duygular yaşatmayı başarıyor. Dizi özellikle anne ile sağlıksız ilişkilerin çocukta nasıl silinmez izler bırakacağını göstermekte. Bunu yaparken de başarılı oyunculuklar sayesinde adeta kahramanların gerçek kişiler olduğuna izleyici inandırmakta. 3 kardeşi canlandıran Ezgi Mola(Safiye), Birkan Sokullu(Han) ve Merve Dizdar(Gülben) temizlik hastalığı gibi pek çok psikolojik sorunlara sahiptir. Bu zamana kadar her salı reyting rekorları kıran dizi son bölümde de yerini kimseye kaptırmadı. Bunda hiç şüphesiz herkesin kendi çocukluğuna dair izler bulmasının etkisi büyük. Ancak dizinin son bölümü ile zirveye oturmasının sebebi biraz daha farklı.

Masumlar Apartmanı’nda Dengeler Değişiyor

Masumlar Apartmanı psikolojik rahatsızlıkları olan bir annenin 3 çocuğunun yaşamında nasıl derinden yaralar bıraktığını anlatıyor. Özellikle Gülben karakteri ile oyunculuğu ile göz dolduran Merve Dizdar izleyicinin hasret kaldığı doğallığı sunduğu için birçok kişinin beğenisini almış durumda. Ablasının baskısı altında yaşayan ve çocukluğunda yaşadıklarından dolayı geceleri altına kaçıran Gülben son bölümde artık isyan bayrağını çekiyor. Yayınlanan son fragmanında evlerinde eskiye dair ne varsa bir bir atan Gülben, Safiye’nin ağlamalarına karşın ‘Bana kötü olmayı sen öğrettin!’ diyerek artık eskisi gibi olmayacağını seyirciye gösteriyor. Bakalım bu değişim Masumlar Apartmanı’nı ilerleyen zamanlarda nasıl etkileyecek?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP