DOLAR

32,5331

0.23%
EURO

34,7692

0.08%
ALTIN(gr)

2.492,90

1,26%
BİST 100

%
Bakan Fakıbaba, Çiftlik Bank İle İlgili Bir Açıklamada Bulundu
  • Finans 365
  • Finans
  • Bakan Fakıbaba, Çiftlik Bank İle İlgili Bir Açıklamada Bulundu

Bakan Fakıbaba, Çiftlik Bank İle İlgili Bir Açıklamada Bulundu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, son dönemin en çok konuşulan gündemlerinden bir tanesi olan Çiftlik Bank ile ilgili bir açıklamada bulundu. Açıklamasında Çiftlik Bank ile vatandaşın kandırıldığı hususunda savcılığa dilekçe verdiklerini belirten Fakıbaba, Çiftlik Bank ile hiçbir ilgilerinin ve bağlantılarının bulunmadığını ifade etti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:26
Bakan Fakıbaba, Çiftlik Bank İle İlgili Bir Açıklamada Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köylüler İle Bir Araya Geldi

Bir takım incelemelerde bulunmak amacı ile Ankara’dan Turhal ilçesine seyahat eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Tokat Valisi Ömer Toraman, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve protokole üye diğer isimler ile birlikte Turhal’e bağlı Tatlıcak köyünde toplandı. ‘’Birlikte Üretim Modeli’’ projesi ile ilgili olarak gerçekleştirilen toplantıda, protokol ile köylüler bir araya geldi. Tatlıcak köyündeki okul bahçesinde gerçekleştirilen toplantı esnasında Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın konuşması esnasında mikrofonu arızalandı ve arızanın giderilmesi çalışmaları sürerken Ahmet Eşref Fakıbaba köylüler ile bir sohbet gerçekleştirdi. Ardından, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, bir sandalyenin üzerine çıkarak okulun girişinden vatandaşlara seslendi. Köylülere yoğun katılımlarından ve ilgilerinden ötürü teşekkür eden Fakıbaba, Tatlıcak köyü halkını nasıl daha mutlu edebiliriz?

Hayat şartlarını daha iyiye götürebiliriz? Refahı nasıl arttırabiliriz? Girdileri nasıl azaltabiliriz ve alım garantilerini nasıl sağlayabiliriz? Ve benzeri soruların sürekli olarak gündemlerinde olduğunu ifade etti ve ürün maliyetleri sorununu düzelteceklerini bildirdi. Köylülere alım garantisi sözü de veren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, böylelikle insanların daha mutlu olacağını ve eskisinden daha fazla kazanç elde edeceklerini de sözlerine ekledi.

Çiftlik Bank İle Alakalı Açıklamalar

Fakıbaba, programının sonlarına doğru basın mensuplarının sorularını yanıtlarken kendisine yöneltilen Çiftlik Bank ile ilgili bir gelişme olup olmadığı sorusuna, Çiftlik Bank’ın önünde çiftlik kelimesi olmasından ötürü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile bir ilgisinin olduğu düşünüldüğünü, oysa bunun tamamen yanlış bir değerlendirme olduğunu söyleyerek yanıt verdi. Çiftlik Bank’ın Tarım Bakanlığı ile hiçbir ilgisinin yada izninin olmadığını belirten Fakıbaba, ortada herhangi bir hibenin de söz konusu olmadığını sözlerine ekledi ve Ocak ayında konu ile ilgili bir dilekçe kaleme aldıklarını hatırlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP