DOLAR

32,5576

-0.11%
EURO

34,9579

0.35%
ALTIN(gr)

2.430,39

0,31%
BİST 100

%
Halkbank’tan Sevindirici Haber! 25 TL Kredi Kampanyası Başladı

Halkbank’tan Sevindirici Haber! 25 TL Kredi Kampanyası Başladı

Halkbank kamu bankaları arasında kendini en iyi ve en çok gösterenlerden biridir. Bunu da yaptığı kampanyalar ile gösteriyor, yeni kampanyası da %4.5 faiz oranı ile 35 bin Tl kredi çekme imkanı sağlıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
Halkbank’tan Sevindirici Haber! 25 TL Kredi Kampanyası Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şimdi alıp mayıs 2021 yılında ödeme yapabileceğiniz bir kredi kampanyası sunan Halkbank özellikle pandemi döneminde ekonomik zorluk yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Şuan düşük faizle alıp Mayıs 2021’de ödeyecek olmak da sağladığı ayrı bir avantaj. Bu kampanyadan özellikle esnaf yararlanacak. Esnaf kredisi için esnaf destek kredi paketi başvuruları başladı. Peki bu paketten kimler nasıl yararlanacak, başvurular nasıl alınıyor?

Halkbank pandemi döneminde esnaf vatandaşa destek olabilmek adına bu kampanyayı başlattı, bu sayede vatandaş ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilecek. Bunun dışında KOBİ’ler de destek kredi imkanından yararlanabiliyor.

6 Ay Ertelemeli Kredi Paketi

Müşteri potansiyeli her geçen gün artan Halkbank özellikle bu kredi paketleri ile ünleniyor. Vatandaşa büyük kolaylık sağlayan kampanya ile 6 ay ertelemeli 25 bin Tl destek kredisi alınabilecek. Üstelik başvuru yapmak da çok basit, Halkbank şubesi veya internet sitesi üzerinden yapılabilir. Başvuru için başvuru formu doldurulmalıdır, kredinizin onaylanıp onaylanmadığı sonucunu da yine online olarak öğrenebilirsiniz.

25 bin Tl’ye varan esnaf kredisi için ayrıca başka evraklarda gereklidir, özellikle vergi levhası birinci başvuru şartıdır. Peki Halkbankası’ndan%4.5 faiz oranlı ve 6 ay ertelemeli destek kredisi nasıl alınır? Bu özel kredi desteğinden yararlanabilmek için için öncelikle bir yerde çalışıyor olmanız yani kendi dükkanınızın olması gerekir. Bu yüzden de vergi levhası şarttır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP