DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı: Taşınmanın %40’ı bitti, yüzde 6 öndeyiz
  • Finans 365
  • Finans
  • Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı: Taşınmanın %40’ı bitti, yüzde 6 öndeyiz

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı: Taşınmanın %40’ı bitti, yüzde 6 öndeyiz

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, büyük göç hakkında konuştu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı: Taşınmanın %40’ı bitti, yüzde 6 öndeyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, havalimanın taşınması hakkında konuştu.

Taşınma işleminin uzun sürmeyecek olduğunu ve yarın taşınma işleminin bitmiş olacağını açıkladı. Tonlarca yükün farklı bir yerden diğer yere gönderilmesine rağmen %40’ın bittiğini ve planlanandan %6 daha hızlı süreci yönettiklerini belirten Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ”süreci %6 daha hızlı ilerlettik” dedi.

Aycı, taşınma sürecinin tüm havacılık, vatandaşlar, Türkiye ve dünya için olumlu olacağını, yarın son uçakların Atatürk Havalimanı’ndan kalkacak olduğunu ve son uçuşun Singapur’a, iç hatlar uçuşunun ise İstanbul’a yapılacak olduğunu açıkladı.

Yeni havalimanının ilk uçuşunun 14.00’da yapılmaya başlanmasını tahmin ettiklerini belirten Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Büyük göçü yaşıyoruz, ülkemize, sivil havacılığımıza dünyadaki en büyük sivil havacılık göçü hayırlı uğurlu olsun. Şu ana kadar geldiğimiz nokta yaklaşık yüzde 40’ını tamamlamış bulunuyoruz. Özellikle şu anda yaklaşık planlananın yüzde 6 önünde gidiyor. Bu gece, en geç yarın öğlene kadar inşallah yüzde 70’ini tamamlamış olacağız. Yarın gün içerisinde saat 14.00’te inşallah Ankara uçağını yolcu edeceğiz. Tüm taşınmanın tamamlandığı o güzel günde ilk uçuşumuzu başkent Ankara’ya saat 14.00’da yapacağız. Yarın son uçağımızla da intikal uçuşumuzu ekibimizle birlikte, genel müdürümüz ve yönetim kurulumuzla birlikte gerçekleştireceğiz. Son intikal uçuşumuzla son uçağımızı buradan kaldırıp İstanbul Havalimanı’na indireceğiz. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun diyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP