Bankaların Tümü Harekete Geçti Kredi Tutarı Duyanları Şok Etti
  • Finans 365
  • Kredi
  • Bankaların Tümü Harekete Geçti Kredi Tutarı Duyanları Şok Etti

Bankaların Tümü Harekete Geçti Kredi Tutarı Duyanları Şok Etti

Bankaların birçoğu olumsuz giden ekonominin yaşattığı olumsuzluklara karşı işbirliği başlattı. 60 aya varan vade seçenekleriyle kredi vermek için çalışmalara başlandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
Bankaların Tümü Harekete Geçti Kredi Tutarı Duyanları Şok Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Farklı kalemlerde borcu olan vatandaşlar için hazırlanacak kampanyada başvuru şartı olarak borcun belgelenmesi istenecek. Borçların tümünün tek başlıkta toplanmasıyla başlayacak olan süreç borcun bir kısmının yapılandırılması şeklinde ilerleyecek. Geriye kalan borçlar ise borç katma kredisi ile sonlandırılmış olacak. Kredi kartları borçlarına ek olarak kredi borcunun da istendiği süreçte konut ya da ihtiyaç kredisinin borcunun olması yeterli olacak. 60 ay taksitlendirme ile kredi verecek olan bakalar bu şekilde borçların artmasını engelleyecek. İş imkanı olmayan ya da maddi geliri borcun kapanmasına yetmeyen vatandaşlar için altın değerinde bir fırsat olacak. Tek hesapta birleştirilecek olan borçlar kafa karışıklığı yaşanmadan ödenecek.

Faiz Oranlarının Takip Edilmesi Gerekiyor

Başvuru esnasında vatandaştan teminat istenecek. Hangi bankaya başvuru yapılacak gibi bir sorun ortadan kaldırıldı. Vatandaş istediği bankadan borç kapatma kredisi alıp tüm borçları tek hesapta toplayabilecek. Tavsiye edilen ise hangi bankada borçlar yoğunsa o bankadan işlem yapılmasıdır. Ekonomik göstergelerin takip dilmesi sonucu alınan bu kara ile vatandaş borç yükünün altında ezilmeyecek. İşlerini eski haline getirene kadar vatandaştan taksitle ödeme alınacak. Vade imkanları ise 12, 24 ve 36 olarak belirlendi. Vatandaş bu seçeneklerden birini seçerek ödemeye yapmaya başlayacak. Ödeme planındaki diğer detayları ise bankadan danışmanlık alarak öğrenebilecek. Borçlar ise borçların transfer yöntemi ile tek hesapta toplanacak. Faiz oranı seçilen bankaya göre değişiklik gösterebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP