DOLAR

32,3306

0.24%
EURO

35,0684

-0.17%
ALTIN(gr)

2.296,16

0,83%
BİST 100

%
Son Dönemlerde Konuşulan Etheriuma Şok Tespit

Son Dönemlerde Konuşulan Etheriuma Şok Tespit

Bitcoinden sonra ikinci dev olan etherium yorumcuların radarına girdi. Yatırıcımlar bu yorumları bekliyordu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
Son Dönemlerde Konuşulan Etheriuma Şok Tespit
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piyasa değeri olarak çok iyi bir yerde olan etherium yatırımcıların da dikkatini çekiyor. Hal böyleyken yorumcular da kripto para birimi olan etheriumu incelemeye koyuldu. 320 milyar dolardan fazla piyasa değeri olan etherium için kafa karıştıran yorumlar geliyor. Kazandığı bu değerle beraber küresel anlamda yer edinen birçok şirketi de geride bırakmış durumda. Yapılan açıklamaya göre etherium şu an keşif modunda. Bir kripton para değerinin görmeyeceği kadar iyi bir yerde olan etherium için net bir yorum yapmak güç olabiliyor. Keşif bu anlama gelse de piyasadaki karşılığı bu kadar olumlu değil. Çünkü bu şekilde bir trend izlemesi yatırıcımlar başta olmak üzere analistlerini de yorum yapmasını zorlaştırıyor.

Etherium Güven Veriyor

Etheriumun bu kadar ilgi görmesinde önemli olan iki sebebin varlığı görülüyor. Buna göre kurumsal şirketlerin etherimua inanılmaz bir bağlılığı var. Yatırımlarını bu birime yapan şirketlerin küresel piyasada ciddi bir ağırlığı var. Öte yandan etheriumun mensup olduğu ağa yönelik olumlu hareketler mevcut. Kanada bu konuda ABD’ye göre daha hızlı davrandı denebilir çünkü ABD’de onaylı bir etherium bulunmuyor. Ancak Kanada’da 8 farklı başvuru halihazırda onaylanmış durumda. Bir diğer dikkat çeken durum ise etheriumda meydana gelen yükseltmeler olduğunu belirtmiştik. Elbette bu yükseltmeler ilk etapta arzda düşüşe sebebiyet verecek ancak yatırımcıların talepleri de göz ardı edilemeyecek kadar fazla. İkisi bir araya gelince sistematik bir artışın söz konusu olabileceği konuşuluyor. Gözler etheriumun gerisinde kalan PayPal’a çevrilmiş durumda.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP