DOLAR

32,3884

0.21%
EURO

35,0912

-0.03%
ALTIN(gr)

2.325,28

0,26%
BİST 100

%
Yasak Elmada Beklenmedik Vedalar Final mi Getiriyor?

Yasak Elmada Beklenmedik Vedalar Final mi Getiriyor?

4 sezondur yayında olan Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da beklenmedik bir veda yaşanıyor. Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut bugün sosyal medya hesabında Eda Ece ile veda videolarını yayınladı. Bu durumsa akıllara acaba yasak elma yayın hayatına veda mı ediyor sorusunu getirdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:28
Yasak Elmada Beklenmedik Vedalar Final mi Getiriyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasak Elma Dizisi 5. Sezon Yayınlanmayacak mı?

4 sezondur Fox Tv kanalında yayında olan dizi 3. sezonda büyük bir ivme yakalamıştı. Covid-19 salgını nedeniyle dizi sezon finali yapmış ve 3. Sezonu noktalamıştı. Yakın zamanda tekrar ekranlara dönen, entrikaların bol olduğu dizi her pazartesi heyecanla bekleniyordu. 3. sezonda dizi çok sevilmiş özellikle Yıldız karakterinin duruşu çok beğenilmişti. Yıldız karakterinin güçlü duruşu, Halit’i affetmemesi ve kendi parasını kazanmaya başlaması takdir görmüş, Ender karakteri ile olan dostluğu izleyici tarafından benimsenmişti. Gerek televizyonda gerekse sosyal medyada çok izlenmişti.

Halit karakteri ise dizinin olmazsa olmazlarındandı. Dizide Halit karakterini canlandıran Talat Bulut’un veda edeceği haberi ise dizinin seyircileri arasında şok yaşattı. Büyük bir kitle dizinin 5. sezonu göremeyeceğini düşünüyor. Bazı izleyiciler ise Talat Bulut olmadan diziyi seyretmeyeceğini söylüyor. Halit karakteri ne kadar dizide kötü bir karakter olsa dahi seyirci Halit’i izlemeyi seviyordu. Talat Bulut bugün sosyal medya hesabında veda ettiğini paylaşmadan günler önce Eda Ece sosyal medya hesabından 85. bölüm senaryosunu okuduğunda şok geçirdiğini açıklamıştı. Senaristlerin bu ani çıkışlarını izleyici nasıl karşılayacak, dizi 3. sezon başarısını devam ettirip diğer sezonda devam edecek mi bilinmiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP