DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
ING Bankasının Vermiş Olduğu Bonus Kartı Hoş Geldin Teklifleri Nelerdir?

ING Bankasının Vermiş Olduğu Bonus Kartı Hoş Geldin Teklifleri Nelerdir?

ING Bank bonus kartı hoş geldin teklifleri nelerdir? Ing Bank bonus kartın ayrıcalıkları nelerdir? Ing Bank Bonus kartı başvurusu için ne yapmak gerekir? Tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:28
ING Bankasının Vermiş Olduğu Bonus Kartı Hoş Geldin Teklifleri Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ING bankasının bonus kartına yeni gelen hoş geldin teklifi olarak kişilere bedava taksitli olarak nakit avans imkanı sunmaktadır. Bonus kartı ile bin liraya kadar nakit avans çekilebilmektedir. Çekilen nakit avans dokuz aya kadar vadeli faizsiz olarak ya da masrafsız olarak verilmektedir. Bonus kartın tanımış olduğu avantajlardan bir diğeri de bedava peşin işlemine taksit imkanı olmaktadır. Yapılan yüz lira ve üzerindeki alışverişlerde taksitlendirme imkanı bulunmaktadır. Peşin alışverişler altı ay içerisinde üç taksit şeklinde uygulanmaktadır. Bonus kartın hoş geldin tekliflerinden bir diğeri de bir ay boyunca yapılan alışverişler de yüzde yirmi oranında bonus hizmeti sunulmaktadır. Bu hizmet ile hoş geldin teklifi olarak toplamda elli lira bonus hizmeti verilmektedir.

ING Bonus Hoş Geldin Teklifleri Katılma Şartları Nelerdir?

Kampanyadan yararlanmak için kişilerin ING bonus kartlarını almaları gerekmektedir. Ancak son bir yıl içerisinde yapılan kampanyalardan yararlanmış olan kişiler kartlarını kapattırıp tekrar başka bir kart alsalar dahi bu hizmetten yararlanamazlar. Verilen hoş geldin kampanyasının içerisinde Bedava Taksitli Nakit Avans hizmeti, Bedava Peşine Taksit hizmeti ve Bonus hizmeti gibi üç adet teklifi yer almaktadır.

Sunulan teklifler içerisinde yer alan taksitli nakit avans hizmetinden kartın kullanılabilir limitsiz hizmeti değeri kadar kullanılabilmektedir. Dokuz ay vade için geçerli olan bir hizmet olmaktadır. Kayıt işleminin tamamlanmasının arkasından bir ay içerisinde kullanılması gereken bir hizmettir. Bu hizmet sadece bir kez kullanılabilmektedir.

Sunulan tekliflerden bedava peşine taksit hizmeti yüz lira ve üzerindeki alışveriş işlemlerinde geçerli olan bir hizmet olmaktadır. Kampanyaya katılımın gerçekleşmesinin arkasından altı ay içerisinde üç taksite bölünmektedir. Sunulan hoş geldin teklifi arasında yer almakta olan bonus hizmeti kampanyaya katılımın yapılmasının arkasından bir ay içerisinde yapılan alışverişler için geçerli olmaktadır. Eğer karta gerçekleştirilen başvuru işlemi şubeden gerçekleştirildiyse yüzde on değerinde bonus kazanılmaktadır. Kart başvurusu şube dışındaki bir yerden gerçekleştirildiyse yüzde yirmi değerinde bonus hizmeti kazanılmaktadır. Kazanılan hizmetler tek seferde yüklenmektedir. Verilen hizmetin kullanım süresi sadece on beş gün olmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP