DOLAR

32,3789

0.16%
EURO

34,9661

-0.34%
ALTIN(gr)

2.324,21

0,22%
BİST 100

%
18 Yaşındaki Gençlere Kredi Yolu Açıldı Üstelik 1 Yıl Geri Ödeem İstenmeyecek
  • Finans 365
  • Gündem
  • 18 Yaşındaki Gençlere Kredi Yolu Açıldı Üstelik 1 Yıl Geri Ödeem İstenmeyecek

18 Yaşındaki Gençlere Kredi Yolu Açıldı Üstelik 1 Yıl Geri Ödeem İstenmeyecek

Kredi başvuruları esnasında belirli bir yaş sınırının olması olumsuz durumları beraberinde getirebiliyor. Yeni düzenleme ile gençler kredi alabilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:28
18 Yaşındaki Gençlere Kredi Yolu Açıldı Üstelik 1 Yıl Geri Ödeem İstenmeyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre kredi kampanyasından 18 ila 25 yaş arası gençler faydalanabilecek. 15 bin TL olarak belirlenen kredi limiti birçok genci sevindirdi. Bir diğer sevindirici husus ise ödeme planı oldu. 1 yıl geri ödeme olmayacak bu sayede gençler aldıkları krediyi gönül rahatlığıyla harcayabilecek.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve Türkiye’de ikamet eden her genç krediden yararlanabilecek. 5 bin TL’den başlayan kredi limitinin üst sınırı ise 15 bin TL. Gençler kendilerine en uygun olan kredi miktarını seçip ona göre başvuru yapacaklar. Maddi imkanları elverişsiz olan gençler düşünülerek tasarlanan kredi kampanyasında başka şartlar da bulunuyor. Devletten elektrik, eğitim, gıda gibi alanlarda devlet desteği alan vatandaşlar bu krediden faydalanamayacak. Devletten ekstra ödeme alınmamış olması gerekiyor.

18 Yaşından Küçükler Kredi Alamayacak

Kredi almak isteyenler gençler başvuruları kaymakamlıklara veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapmalıdır. Başvurular için kimlik kartı yeterli görülse de duyurular takip edilmelidir. Başka evrakların da getirilmesi gerekebilir. E Devlette vatandaşın tüm bilgileri olsa bile kağıt üzerinde ve evrak halinde bulunması tercih edilebilir. Yaş kriterine özellikle dikkat edilecek. Başvuruların yapılması esnasında kişiler 18 yaşının içinde olmalıdır. Başvuruların en kısa zamanda cevaplandırılıp en kısa zamanda da ödemelerin gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Ödemeler PTT üzerinde yapılacak olsa da yine duyuruların takip edilmesi vatandaş lehine olacaktır. Olası tüm değişiklikler için ilgili birimler takip edilmelidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP