DOLAR

32,3655

0.14%
EURO

35,0667

-0.17%
ALTIN(gr)

2.324,96

0,25%
BİST 100

%
O bankadan 50 bin TL kredi alınabilecek! Kredi notu düşük olan bile kredi almaya hak kazanacak!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • O bankadan 50 bin TL kredi alınabilecek! Kredi notu düşük olan bile kredi almaya hak kazanacak!

O bankadan 50 bin TL kredi alınabilecek! Kredi notu düşük olan bile kredi almaya hak kazanacak!

ABONE OL
30 Ocak 2023 21:30
O bankadan 50 bin TL kredi alınabilecek! Kredi notu düşük olan bile kredi almaya hak kazanacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi notu düşük olan bile kredi almaya hak kazanacak! O bankadan 50 bin TL kredi alınabilecek! Kredi almak isteyen vatandaşların karşılarına iki önemli sorun çıkıyor. Bunlardan ilki kefil-teminat dayatması diğeri ise kredi sicil notu. Bazı bankalar bu ikisi olmadığı müddetçe kişilere kredi vermiyor. Bazı bankalar ise gelir belgesi ile kefil ve teminat olayını ortadan kaldırıyor. Ancak kredi sicil notu uzun zamandır vatandaşın kâbusu olmaya devam ediyordu. Binlerce vatandaş sırf kredi notu düşük diye bankaların kapısından eli boş ayrılıyordu. Ancak son yapılan çalışma ile ezberler bozuldu. Kredi sicil notuna bakılmayacağını açıklayan Yapı Kredi Bankası vatandaşa kolaylıkla kredi vereceklerini de ekledi.

Sicil Notunun Önemi Kalmadı

50 bin TL’ye kadar kredi verecek olan bu bankalar vatandaştan sadece istenilen evrakların tam şekilde getirilmesini istiyor. Evrakları tam ve doğru şekilde getiren vatandaşlara anında kredi verilmesi için çalışmalar başlatıldı. En kısa zamanda başvuruyu başlatacak olan bankalar 50 bin TL’ye varan kredi imkanlarıyla vatandaşın üzerindeki maddi yükü az da olsa almış olacak.

36 aya varan taksitlendirme seçeneği ve vatandaşın isteğine göre ödem planı oluşturma derdi olan bankalar vatandaşa en güzel hizmeti vermek için kolları sıvamış durumdalar. Yapı Kredi bağlamında duyurulan son dakika haberi ile 50 bin TL’ye varan kredi müracaatları başladı.

Bu krediye başvurmak için ufak bir koşul gerekmektedir. Bu koşul emekli olup kredi notu düşük olanlar kredi kullanmak istediklerinde emekli aylıklarını Yapı Kredi Bankasına taşımalarıdır. Hem de emekli aylıklarını taşımak isteyen bir sigortalı işçi ve çalışan; en az 6 aydır sigortalı olarak o iş yerinde çalışıyor olmak zorundadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP