DOLAR

32,6638

0.45%
EURO

34,9531

0%
ALTIN(gr)

2.520,97

1,49%
BİST 100

%
İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Müjde! Günde 4,5 Saat Çalışarak 6000 TL Kazanabilirsiniz!
  • Finans 365
  • Gündem
  • İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Müjde! Günde 4,5 Saat Çalışarak 6000 TL Kazanabilirsiniz!

İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Müjde! Günde 4,5 Saat Çalışarak 6000 TL Kazanabilirsiniz!

ABONE OL
4 Ocak 2023 21:12
İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Müjde! Günde 4,5 Saat Çalışarak 6000 TL Kazanabilirsiniz!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR desteği ile evde paketleme yaparak da para kazanmak artık çok kolay. Tabi ki bunun için başvuru şartlarını yerine getirmek gerek. Evde paketleme işi hanımlar için neler sunuyor? Aylık ne kadar kazanacaklar ve başvurular nasıl olacak? Aklınıza takılan tüm sorunları sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar..

İŞKUR birçok vatandaş için evden çalışarak para kazanmalarını sağlayacak iş ilanları sundu. Bu ilanlara başvuruda bulunarak işe alınan kişiler yaşları çalışma performansları ve diğer türlü durumlar gözetilmeden işi yapma olanakları var. Peki evde paketleme işleri nelerdir nasıl başvuru yapılır?

İŞKUR bu zorlu süreçte ev hanımlarına destek olmak için birçok çeşitli ürünleri paketleme imkanları sunmakta. Projede yerini almak isteyen hanımlar için

  • Nikah şekeri
  • Sabun
  • Tel toka
  • Kulak çubuğu
  • Poşet katlama gibi pek çok iş bulunuyor.

Ev ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak isteyen hanımlar için bu işin oldukça önemli bir yeri bulunmakta.

Başvurular Nereye Yapılmakta?

Bu iş olanaklarına sahip olmak isteyen ev hanımlarının adreslerine en yakın işkur şubeleri üzerinden başvurularını tamamlama imkanları vardır. Formların doldurulması ile beraber sertifika alan hanımlar meslek danışmanları tarafından kayıtlarının bulunması gerekir. Sistem üzerinden kayıt işlemlerinin olmasıyla birlikte cep telefonlarına gelen SMS’nin doğrulaması yapılması taktirde işe kabul edilme adımları tamamlanmış olursa evde oturulduğu yerde hanımlar kendi paralarını kazanmaya başlayacaklar. İŞKUR bünyelerine giden ev hanımları ile şubede yer alan meslek danışmanları ile kayıt süreçlerini eksiksiz tamamlamak yeterli olacaktır.

Evde Paketleme İşi Aylık Ne Kadar Kazandıracak?

Bu soru en çok merak edilen konuların arasında yerini almakta. Bu miktar çalışan bayanın el becerisi ve hızına göre değişiklik göstermektedir. El çabukluğu olan hanımlar bir gün içerisinde 4,5 saat çalışmasının ardından aylık olarak 6000 TL ve üstü gelir tablosu oluşturabilirler.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP