DOLAR

32,5389

-0.04%
EURO

34,9217

0.05%
ALTIN(gr)

2.431,25

0,06%
BİST 100

%
Çok Sayıda Alım Yapılacak Beklenen Açıklama

Çok Sayıda Alım Yapılacak Beklenen Açıklama

İŞKUR işsiz vatandaşın elinden tutmaya devam ediyor. Yeni alımların taslağı kamuoyunabomba gibi düştü buna göre 65 bine yakın işsiz vatandaş kadroya alınacak. Türkiye İş Bulma Kurumunun da dahil olduğu çalışma hakkındaki detaylar İŞKUR sitesinden takip edilebilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:29
Çok Sayıda Alım Yapılacak Beklenen Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemiden dolayı sosyal mesafeye dikkat ettiğimiz bu dönemde başvurular da online olarak gerçekleşecek. İŞKUR sitesinde gerçekleşecek başvurular için duyurular sayfasını taklip etmeniz gerekiyor. Başvurular için en önemli şartodlara ilkokul mezunu ve okuma yazma bilme becerisine sahip olma aranıyor. Ancak lise ve üniversite mezunları da başvuruda bulunabilecek. Başvuruların ardından oluşturulacak listede açılan pozisyonlara en uygun olan kişiler işe alınacak. Çeşitli kadrolarda ve çeşitli illerde açılan pozisyonlar ile işsiz vatandaşa umut oldu. Ekonomik koşulların genel itibariyle zor olmasının yanı sıra iş bulmak genel anlamda zor.

İşlevsel Sıralama İle İşçi Alımı

İŞKUR’da bunun bilincinde olarak oluşan her boşluğu halka açarak istihdam oluşturmaya çalışmaktadır. Ayrıca işveren için de hızlı eleman bulmak adına doğru bir sistemdir. Açılan kadrolarda en çok beden işçilerinin alımının yapılacağı dikkatlerden kaçmadı. Diğer sıralama ise şu şekilde, dikiş alanında makinecilik, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçı, satış danışmanı konfeksiyoncu, kasiyer, paketleme elemanı, ambar görevlisi, ön muhasebeci, bisküvi imalat işçisi olarak devam etmektedir. En az alım ise yan forklift, paketleme işçisi, masken montanjcısı, müşteri temsilcisi ve grafik tasarım gibi alanlardır. Az alımın olması sizleri paniğe sürüklememelidir. Başvururlaresnasında bu pozisyonlara uygun olduğunuz anlaşıldığı an işe alınabilirsiniz. Ayrıca bu pozisyonlarda aldığınız eğitimlerin sertifikalarını da belirtmelisiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP