DOLAR

32,5504

0.1%
EURO

34,9238

0.68%
ALTIN(gr)

2.430,92

-0,07%
BİST 100

%
TYP’de Son Gün Kuyruğu! Metrelerce Uzadı (Katılım Şartları Neler)
  • Finans 365
  • Gündem
  • TYP’de Son Gün Kuyruğu! Metrelerce Uzadı (Katılım Şartları Neler)

TYP’de Son Gün Kuyruğu! Metrelerce Uzadı (Katılım Şartları Neler)

Okullara hizmetli ve güvenlik görevlisi alımı başvurularında bugün son gün. 2019-2020 eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte güvenlik görevlisi alımlarının ne zaman yapılacağı ve ne zaman sona ereceği başvuru yapacaklar tarafından merak ediliyordu. İŞKUR TYP ile okullara hizmetli ve güvenlik görevlisi alımı başvuru nasıl yapılır? TYP için katılım şartları neler? İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:30
TYP’de Son Gün Kuyruğu! Metrelerce Uzadı (Katılım Şartları Neler)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR TYP ile okullara güvenlik ve hizmetli alımları için başvurular devam ediyor. İŞKUR’un resmi internet adresi üzerinden alınan başvurular için yayınlanan ilanların son başvuru tarihi 20 Eylül 2019 olarak belirtilmişti. Başvuru yapacak adayların bugün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Peki, İŞKUR TYP ile okullara hizmetli ve güvenlik görevlisi alımı başvuru nasıl yapılır? İşte konu ile ilgili detaylar.

TYP OKULLARA GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Okullara güvenlik görevlisi alımı İŞKUR’un Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamına dahil edildi. Okullara temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımları İŞKUR’un yönetiminde gerçekleştiriliyor. Okullara hizmetli ve güvenlik görevlisi alımı için başvurular, İŞKUR’un resmi internet adresi üzerinden ve il-ilçe İŞKUR müdürlüklerinden yapılabiliyor.

İŞKUR TYP EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Yukarıda verilen linke tıkladıktan sonra TYP ekranında yer alan uygulama alanından ‘MEB Güvenlik’ seçeneğini seçip ‘Ara’ butonuna basarak ilgili ilanları görüntüleyebilirsiniz.

İlanların son başvuru tarihi ise 20 Eylül 2019 olarak gösterildi.

Bugün TYP başvurularında metrelerce kuyruklar oluştu.

Bursa İŞKUR önünde oluşan kuyruk.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP