DOLAR

32,3472

0.23%
EURO

35,0647

-0.21%
ALTIN(gr)

2.282,45

0,23%
BİST 100

%
Ziraat Bankası 1300 TL Vereceğini Duyurdu Bunu Duyan Vatandaşlar Evrak Toplamaya Başladı
  • Finans 365
  • Finans
  • Ziraat Bankası 1300 TL Vereceğini Duyurdu Bunu Duyan Vatandaşlar Evrak Toplamaya Başladı

Ziraat Bankası 1300 TL Vereceğini Duyurdu Bunu Duyan Vatandaşlar Evrak Toplamaya Başladı

Devlet desteklerini sunarken bankalar ve diğer kurumlarla da irtibatı kesmiyor. Yapılması planlanan son ödeme paket için devlet bu defa Ziraat Banaksı ile kontak kurmayı tercih etti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:31
Ziraat Bankası 1300 TL Vereceğini Duyurdu Bunu Duyan Vatandaşlar Evrak Toplamaya Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu bankaları içinde yeniliğe en uyum sağlayan bankalardan olan Ziraat Bankası yeni dönemde de devletin yanında olmaya devam ediyor. Bu seferki ödeme annelere yönelik olacak ve annelere toplu ödemelerin yapılması planlanıyor. Yapılacak bu ödemde annenin SGK’lı olması çok çok önemli olacak. Anne SGK’lı değilse ve baba çalışmıyorsa devlet vatandaşları farklı ödeme paketlerine yönlendirilmiş olacak. Ancak baba SGK’lı ve anne çalışmıyorsa devlet o zamanda annelere ödeme yapacak. Ödemeler çocuk sayısına göre yapılacak ve ilk çocuk için devlet vatandaşlara 300 TL ödeme yapmış olacak.

Devlet Çözüm Üretecek

Diğer çocuklar için ödemeler katlanarak devam edecek. İkinci çocuk için 400 TL verecek olan devlet diğer çocukların var olması durumunda tutar arttırmaksızın 600 TL ödeme yapacak. 5 çocuklu bir aile toplamda 2500 TL ödemeyi alabilecek. Ödemeler periyodik olarak yapılacak ve 1 sene boyunca anne Ziraat Bankasından ödeme almaya devam edecek. İkiz ya da üçüz doğumlarda bu ödemeleri daha da artırılmış bir şekilde anneye ödenmiş olacak. Ödemden yararlanmak isteyen annelerin ve babaların 18 yaşından büyük olması istenirken Türk vatandaşı olunması ya da mavi kart sahibi olunması da önemli olacak. Yabancı uyruklu vatandaşlara bu ödeme yapılamayacak işleyen bir süreç varsa sürecin sonuçlanması beklenecek. Sürecin sına ermesine kadar devlet farklı alternatifler sunmuş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP