Ziraat’ten 40.000 TL Kredi Müjdesi!!

Ziraat’ten 40.000 TL Kredi Müjdesi!!

Faiz nedeniyle kredi alamayan vatandaşlara güzel haber geldi. Ülkemizde İslami şartlara göre kredi veren, bankacılık işlemlerinde de faiz kullanmayan bankalardan faizsiz kredi almanız mümkündür. Peki 40.000 TL ihtiyaç kredisi başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
Ziraat’ten 40.000 TL Kredi Müjdesi!!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Faizsiz kredi almak istiyorsanız öncelikle faizsiz kredi veren altı bankanın hepsinde uygulanan bankacılık skoru şartına uymalısınız. Faizsiz kredi veren bankalar kredi notu düşük ve kredi sicili bozuk olan müşterilere ne yazık ki kredi vermemektedirler.

Faizsiz 40.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Katılım Bankası ülkemizdeki kamu katılım bankalarından bir tanesidir. Faizsiz kredi işlemi için en yakın Ziraat şubesine müracaat etmeniz yeterlidir. Müşteriler kredi şartlarına uygunsa hemen ihtiyaç kredisi alabilirler. Banka, faiz kullanmak yerine kar payı oranları ile kredi vermektedir ve kar payı oranları da düşük kar payı hesaplanarak müşterilere sunulmaktadır. 18 yaşın üzerinde ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan müşterilerin en az 6 aylık sigortaya sahip olmaları gerekmektedir. Bu müşteriler 40.000 TL kredi alabilir ve kredi taksitlerini 60 ay vadeye kadar bölebilirler.

Albaraka Türk Katılım Bankası 40.000 TL Faizsiz Kredi

Banka şartlarına uymanız durumda hemen kredi onayı alabileceğiniz bir diğer banka olan Albaraka’nın kar payı uygulamasıyla müşterilerin kredi taksitleri diğer bankalara göre düşük olup; kredi için 40.000 TL kullanan kişiler 3 ay ertleme imkanıyla bankanın kampanyasından yararlanabilecekler. 1 senelik sigortası olan, esnaf veya emekli olan kişiler de kredi alabilecekler. Fakat kişilerin kredi notunun 1100 ve üzerinde olması ve gelir belgesine sahip olması gerekmektedir. Ayrıca Vakıf Katılım Bankası ya da Kuveyt Türk Katılım Bankası gibi bankalarda da faizsiz Bankacılık işlemi yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP