DOLAR

32,5695

0.16%
EURO

34,8774

0.6%
ALTIN(gr)

2.430,06

-0,10%
BİST 100

%
Masumlar Apartmanı’nın Merak Edilen Hastalığı Sonunda Belli Oldu!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Masumlar Apartmanı’nın Merak Edilen Hastalığı Sonunda Belli Oldu!

Masumlar Apartmanı’nın Merak Edilen Hastalığı Sonunda Belli Oldu!

Masumlar Apartmanı dizisindeki Han’ın hastalığı niçin bir şeyler biriktiriyor? Hastalığa neden olan etken nedir? Ayrıca bu hastalığın özellikleri neler? Bütün yanıtlar haberin devamında. TRT 1 kanalının ilk bölümden bu zamana kadar en sevilen dizilerinden bir tane olan Masumlar Apartmanı her hafta sevenleri tarafından büyük bir merak ile izlenilmeye devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:32
Masumlar Apartmanı’nın Merak Edilen Hastalığı Sonunda Belli Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her hafta salı günleri ekranlara gelen Masumlar Apartmanı; psikolojik sorunlarından ötürü en fazla Han merak ediliyor. Dizpozofobi olarak tanınan kompulsif biriktirme hastalığı nedir ve tedavisi var mı? Gülseren Budaycıoğlu’nun eserinin uyarlaması olan Masumlar Apartmanı her hafta karakterleri ile de büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Dizi takipçileri tarafından en fazla da Han’ın psikolojik sıkıntısı olan Dizpozofobi ismi ile bilinen biriktirme hastalığının nedeni merak ediliyor. Birkan Sokullu tarafından oynanan Masumlar Apartmanı dizisindeki Han’ın hastalığı nedir? Masumlar Apartmanı’nda niçin Han bir şeyler biriktirmeye devam ediyor? Dizpozofobi ismi ile de bilinen kompulsif biriktirme hastalığının sebebi nedir ve tedavisi var mıdır? Dizpozofobi hastalığı hakkında merak duyulan tüm detaylar…

Dizpozofobi Hastalığının Sebebi Nedir ve Tedavisi Var Mı?

Psikoloji literatürlerine bakacak olursak Dizpozofobi hastalığı olan insanlar için belki ilerde lazım olabilir diye biriktirme hastalıklarıdır. OKB türü ile tanınan bu hastalık adeta günümüzün yüzde üçünde gözlemlenir. Biriktirme gibi sıkıntıların yanı sıra bu gibi durumlarda pek çok OKB veya takıntı gibi hastalıklar da daha çok kişilerin bilişsel bir şekilde davranışçı terapi yöntemleri ile beraber uygulanır. Her ne kadar ilaç tedavisi olsa bile bu konularda maalesef etki etmeyecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP