ING Bank’ın 2018 Yılı İçerisindeki Kredi Faiz Oranları
  • Finans 365
  • Kredi
  • ING Bank’ın 2018 Yılı İçerisindeki Kredi Faiz Oranları

ING Bank’ın 2018 Yılı İçerisindeki Kredi Faiz Oranları

Bankacılık hayatına başladığından beri bütün müşterilerinin yanında olan ve çeşitli ihtiyaçlarına uyumlu ve kolaylıklar içeren çözümler üreten ING Bank, kredi imkanları konusunda dünyanın en avantajlı bankalarından bir tanesidir. ING Bank tarafından ING Bank müşterilerine sağlanan kredi imkanları, düşük faiz oranlarına sahip ve vade seçenekleri açısından son derece avantajlı tercihler sunmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
ING Bank’ın 2018 Yılı İçerisindeki Kredi Faiz Oranları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Araç, ev, işletme ve daha pek çok kredi seçenekleri ile müşterilerinin ihtiyaçları esnasında onların yanında olan ING Bank, müşterilerini zor duruma sokmadan müşterileri için en avantajlı olanı kendilerine sunmayı amaçlamaktadır.

Ing Bank Kredi Çeşitleri

ING Bank’tan temin edeceğiniz bütün kredi çeşitlerinin ödemeleri, sizi zora sokmayacak şekilde tasarlanmıştır ve avantajlı pek çok fırsatı beraberinde getirmektedir. ING Bank aracılığı ile kişiye özel faiz oranları olan ihtiyaç kredileri, konut kredileri, kredim sonsuz fırsatları, taşıt kredileri, ikinci el taşıt kredileri, yüksek tutarlı ihtiyaç kredileri ve daha pek çok kredi çeşidinden yararlanabilirsiniz.

Ing Bank Kredileri Hakkındaki Detaylı Bilgiler

ING Bank aracılığı ile temin edebileceğiniz Kişiye Özel Faiz Oranlı İhtiyaç Kredisi, müşterilerine 3 aydan başlayan ve 48 aya kadar çıkabilen geniş vade seçenekleri sunmaktadır. ING Bank’ın Kişiye Özel Faiz Oranlı İhtiyaç Kredisi seçeneği, yüzde 1,49’luk bir faiz oranı ile müşterilerini zora sokmayacak şekilde dizayn edilmiştir. ING Bank tarafından verilmekte olan konut kredisi ise yüzde 1,14’lük bir faiz oranı ile verilmekte olup 3 aydan başlayan vade seçenekleri 120 aya kadar uzanabilmektedir. ING Bank’a özel olan Kredim Sonsuz kampanyası ile ise 3 aydan 48 aya kadar genişleyen vade süreleri ile ve yüzde 1,54’lük bir kredi faiz oranı ile arzu ettiğiniz kredi miktarını temin edebilirsiniz. ING Bank’ın yeni otomobiliniz için uyguladığı Yeni Taşıt Kredisi kampanyası ile, yüzde 1,49 oranındaki bir faiz ile yeni otomobilinize sahip olabilir ve 3 aydan başlayıp 48 aya kadar ulaşabilen vadeler ile geri ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte, İkinci el bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız, ING Bank sizin için yüzde 1,54’lük bir faiz oranı ile ve yine 3 – 48 ay arası değişebilen vade fırsatları ile İkinci El Taşıt Kredisi imkanı sunabilmektedir. ING Bank’ın müşterilerine sunduğu Yüksek Tutarlı İhtiyaç kredisi ise yüzde 1,54’lük bir faiz ile ve 3 aydan başlayıp 48 aya kadar çıkabilen vade seçenekleri ile mümkün olabilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP