DOLAR

32,4335

0.23%
EURO

35,0037

-0.21%
ALTIN(gr)

2.327,48

0,34%
BİST 100

%
Aracı Kurumların Al Önerisinde Bulunduğu Hisse Senetleri (Güncel Tüm Liste)
  • Finans 365
  • Borsa
  • Aracı Kurumların Al Önerisinde Bulunduğu Hisse Senetleri (Güncel Tüm Liste)

Aracı Kurumların Al Önerisinde Bulunduğu Hisse Senetleri (Güncel Tüm Liste)

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri ile ilgili aracı kurumların önerileri, analizleri ve al önerisi verdiği hisse senetleri. Ziraat yatırım Halk Bankası (halkb) hisseleri için al önerisinde bulundu ve hedef fiyat verdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
Aracı Kurumların Al Önerisinde Bulunduğu Hisse Senetleri (Güncel Tüm Liste)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aracı kurum olma yanında yatırım danışmanlığı da yapan kurumlar düzenli olarak Borsa istanbul’da işlem gören firmaların hisseleri hakkında düzenli olarak rapor, analiz ve görüş yayınlarlar. Finans365 olarak yayınlanan bu rapor ve analizleri sizler için derledik.

HALKB

Ziraat Yatırım, Halkbankası hisseleri için al önersinde bulundu ve bu saat itibariyle 5.32 – 5.33 fiyat aralığından işlem gören HALKB hisseleri için 9.80 fiyatını hedef olarak verdi.

SAHOL

Ziraat Yatırım, Sabancı Holding hissleri için de al önerisinde bulundu ve bu saat itibariyle 8.39 – 8.40 fiyat aralığından işlem gören SAHOL hisseleri için 12.80 fiyatını hedef olarak verdi.

SELEC

Şeker Yatırım, Selçuk Ecza Deposu hisseleri için al önersinde bulundu ve bu saat itibariyle 4.82 – 4.83 fiyat aralığından işlem gören SELEC hisseleri için 5.50 fiyatını hedef olarak verdi.

VAKBN

Ziraat Yatırım, Vakıfbank hissleri için de al önerisinde bulundu ve bu saat itibariyle 4.35 – 4.36 fiyat aralığından işlem gören VAKBN hisseleri için 6.50 fiyatını hedef olarak verdi.

KRDMD

Ziraat Yatırım, Kardemir Demirçelik Karabük D hissleri için de al önerisinde bulundu ve bu saat itibariyle 1.99 – 2.00 fiyat aralığından işlem gören KRDMD hisseleri için 2.85 fiyatını hedef olarak verdi.

Aracı kurumların al önerisi verdiği diğer hisse senetlerini aşağıda ki tablo da bulabilirsiniz.

Al Önerisi Verilen Diğer Hisse Senetleri

Aracı kurumların analiz, rapor ve görüşleri sitemiz finans365.com’ da düzenli olarak yayınlanmaktadır. Hisse senetleri piyasaları ile ilgili en güncel gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hisse senetleri piyasaları ile ilgili en güncel gelişmeleri sitemizden ve mobil uygulamalarımız üzerinden takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP