DOLAR

32,3711

0.16%
EURO

34,9777

-0.28%
ALTIN(gr)

2.324,22

0,22%
BİST 100

%
Akbank Genel Müdürü’nden Ekonomi Yorumu

Akbank Genel Müdürü’nden Ekonomi Yorumu

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ekonomi güdemine ve geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Soru işaretlerinin devam ettiğini ifade eden Hakan Binbaşgil olumlu bir sürece girildiğini söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
Akbank Genel Müdürü’nden Ekonomi Yorumu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) tarafından organize edilen TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi” kapsamında bir konuşma gerçekleştirdi.

Düzenlenen panelde ekonomide yaşanan olayların etkilerini ve geleceğe dair öngörülerini zirveye katılan katılımcılar ile paylaşan Hakan Binbaşgill olumlu açıklamalarda bulundu.

EKONOMİDE OLUMLU BİR SÜRECE GİRİYORUZ

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil konuşmasında yaz aylarında yaşanan zorlu sürece dair de değerlendirmelerde bulunan Akbank Genel Müdürü Binbaşgil, o dönemin en zorlu süreç olduğunu ve geride kaldığını vurguladı.

Bu konuda yapılması gerekenlere dair de açıklamalarda bulunan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil açıklamalarının satır başları şu şekilde,

“Şu an en zoru geride bıraktığımızı düşünüyorum. Tabii ki ev ödevlerimiz var ama ileriye yönelik biraz daha iyimserim. Enflasyon çeşitli nedenlerle çok yüksek noktalara gelmişti, şimdi orada da aşağı yönlü bir trendi görüyoruz. Şirketlerimiz bence mümkün olduğu kadar bildiği konuları yönetmeli, bilmediği alanlardan mümkün olduğunca uzak durmalı. Bir de baktığınız zaman dünyanın her yerinde, her ülkede çok fazla sorun var. Global piyasalara baktığınız zaman anormal şeyler oluyor. Bugün bir Amerika’ya bakın, ticaret anlaşmalarına bir bakın. Şu an bir Avrupa’ya bakalım, İtalya’ya bakalım. Düne kadar Fransa’da yoktu şimdi Fransa’ya bakalım. Brexit’e bakalım, nasıl olacağı hiç belli değil. Almanya’da değişik. Yani her yerde bir şey var. Dolayısıyla olayı sadece ‘ülkeniz’ gözlüğüyle düşünmemek gerekir. Buna Türkiye’de dahil başka ülkeler de dahil, dünyaya entegreyiz. Bunu böyle kabul etmek lazım… Dolayısıyla riskleri iyi yöneteceğiz, bildiğimiz işi yapacağız, gereksiz risk almayacağız, hedging konularında çalışacağız.”

Bankacılık Haberlerinden anlık haberdar olmak için bizleri takip edin

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP