DOLAR

32,4080

0.18%
EURO

35,4016

0.19%
ALTIN(gr)

2.325,59

0,29%
BİST 100

%
PTT 55 Bin TL’yi Direkt Hesaplara Yatırdı Başvurular Nasıl Yapılacak?
  • Finans 365
  • Finans
  • PTT 55 Bin TL’yi Direkt Hesaplara Yatırdı Başvurular Nasıl Yapılacak?

PTT 55 Bin TL’yi Direkt Hesaplara Yatırdı Başvurular Nasıl Yapılacak?

Devlet bu sezon vatandaşa inanılmaz derecede kredi ödemesi gerçekleştirdi. Yeni dönemde de ödemelere devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
PTT 55 Bin TL’yi Direkt Hesaplara Yatırdı Başvurular Nasıl Yapılacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre PTT aracılığı ile vatandaşlara 55 bin TL kredi verilecek. Bankaların neredeyse tamamı vatandaşa çok sayıda kredi imkanı sunarken kredi sunan kurumlardan biri de PTT oldu. Başvuru formunun doldurulmasının ardından vatandaşa anında kredi desteği sağlayacak olan PTT’den kredi almak daha kolay. Bankaların kredi prosedürlerinin hemen hemen tamamını uygulayan kurum kredi notuna da bakacağını açıkladı. Ancak içinde bulunduğumuz dönem ekstrem bir dönem olduğundan kredi notu çok da belirleyici olmayacak. Faiz oranları noktasında d bankaları takip eden kurum cazip kredi faiz oranlarıyla vatandaşı heyecanlandırdı. İhtiyaç kredisi kapsamında verilecek olan kredi için vatandaşların PTT’yi ziyaret etmesi gerekebilir.

Anlaşmalı Bankalar Aracılığı İle Kredi Verilecek

PTT kredi verme işlemimin anlaşmalı bankalar üzerinde yapacak. TEB, Aktif Bank, Vakıf Bank, ING Bank, Burgan Bank, Deniz Bank anlaşmalı olan bankalardan. Yapılacak her işlem bu bankaların onayından geçtikten sonra onay alacak. PTT kredi verecek ancak aradaki aracı bankalar yukarıda zikredilen bankalar olacak. Ödemenin yağılacağı yer konusu uzun süre tartışmalara sebep olmuştu. Bankalar üzerinde mi ödeme gerçekleşecek yoksa PTT’ye mi borç ödenecek kavgası sona erdi. Buna göre ödemeler PTT’ye yapılacak. 85 yaşından küçük 18 yaşından büyük her vatandaş kredi imkanından yararlanabilecek. Ayrıca krediden yararlanmak için PTT müşterisi olmak da gerekmiyor. Krediye ilişkin kafanıza takılan her detayı PTT’den öğrenmeniz mümkün. Dahili numarayı bilmeniz yeterlidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP