Emeklilere Müjde Verildi! Emeklilere 422 TL Gelir İmkânı

Emeklilere Müjde Verildi! Emeklilere 422 TL Gelir İmkânı

Milyonlarca emekli olan insanlar gözlerini Temmuz ayı içinde gelecek maaş artışları üzerinde dikti ve ne kadar zam geleceği ile ilgili araştırmalara koyuldu. Memurlar için bu ay içinde ev halkı destekleri alabilmek için hazırlıklar başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
Emeklilere Müjde Verildi! Emeklilere 422 TL Gelir İmkânı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memurların almaya başladığı haklardan bundan sonra emeklilerde kullanabilmek adına yeni bir haber gelmesi de sabırsızlıkla bekleniyor. Şu an beklenilen uygulama kararları hayata geçirilmesi de uygulanırsa iki bebeği olanlar için toplam 422 liraya kadar ek gelir durumları ortaya gelecek. Ocak ayları içinde emekli olan insanlar adına bir zam uygulaması gündeme gelmişti. Bu süreçlerden sonra promosyonlar ile birlikte gelen zamlar da rahatlıkları getirdi. Ekonomik istikrar kalkanı paketi ile birlikte bayram sürecinde hemen ikramiye alan ve taban aylıkları ile birlikte yükselişlere giren kazanımlar için yer almayı da başardı. Öte yandan da ev halkı desteği adına gerekli olan beklentilerin yükselmesi de söz konusu. Emekli olan insanlar adına dernekler içinde ve memurlar adına konfederasyonlar için gündeme gelecek haberler için söz konusu haline geldi. Karar da sabırsızlıkla beklenmekte.

Ek Gelir İçin İmkân

Merak ile beklenen durumlardan bir tanesi de ev halkı desteklerinin hayata geçerse emekliler için gelecek özendirme ve bayram ikramiyeleri ardından ek gelir durumları tartışma konusu oluyor. TÜED çalışmalarının sonrasından gelen ev halkı destekleri de emekli olma durumlarında ödememe meydana gelirse gelirlerde kayıplara sebep oluyor. Bu zamanlarda ev halkı destekleri adına emeklilik için de sürdürülmesi rica ediliyor. Mevzuatlar üstünde değişiklik olması da beklenen durumlardan bir tanesi oluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP