DOLAR

32,5740

0.09%
EURO

35,0694

0.44%
ALTIN(gr)

2.427,01

0,18%
BİST 100

%
1300 TL Almak İsteyen Vatandaşlar İzdiham Oluşturdu Başvurularda Sona Gelindi
  • Finans 365
  • Gündem
  • 1300 TL Almak İsteyen Vatandaşlar İzdiham Oluşturdu Başvurularda Sona Gelindi

1300 TL Almak İsteyen Vatandaşlar İzdiham Oluşturdu Başvurularda Sona Gelindi

İhtiyaç sahibi olan ve çocuklarının eğitimi devam eden aileler için inanılmaz bir fırsat oluşturuldu. Aylık 1300 TL ödeme yapılacağı kesinleşti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
1300 TL Almak İsteyen Vatandaşlar İzdiham Oluşturdu Başvurularda Sona Gelindi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SED yardımları olarak anılan destek ödemelerinde tüm işlemler tamamlandı. Buna göre başvuru halinde ailelerin tümüne 1300 TL ödeme yapılacak. Belirlenen şartlara uyan ailelerin hemen başvuru yapması isteniyor. Başvurular kaçırıldığı taktirde başvur tarihinde esneme yapılmayacak. E Devlet üzerinde gerçekleşecek olan başvuruların takibi yine E Devlet üzerinde yapılacak. Gerekli belgeler yine E Devlet üzerinden sağlanmış olacak. Vatandaşın kurum kurum gezip evrak toplamasına gerek kalmayacak. Yanlış ya da eksik bilgiler yine E Devlet üzerinden düzeltilebilecek. Çocukların temel gereksinimlerin karşılanması için verilecek ödemeye ek olarak eğitimödemlerinin de gerçekleştirilmesi bekleniyor. Başvurularda her detaya dikkat edilecek bundan dolayı verilen bilgilerin güvenilir olması gerekiyor.

Eğitim Gören Çocukların Okul Başarıları Göz Önünde Bulunduruldu

Yoksulluk sınırında bulunan ailelerin özellikle başvurusu yapması bekleniyor. Milyonlarca vatandaşın yararlandığı ödeme hakkında kapsamlı çalışmaları olacağının da sinyalleri verildi. İlerleyen günlerde bu ödemelerin zamlı verilmesi veya başka ödemelerlebirleştirilmesi de söz konusu olabilir. Başvurularınyapılmasınınardından duruma göre bir ekip tarafından inceleme başlatılabilir. Ekibe gerek duyulmadığında sistem üzerinde değerlendirme yapılarak süreç noktalanır. Aile uygun görüldüğü taktirde aylık olarak 1300 TL ödeme gerçekleştirilir. Vatandaşın muhtaç durumuna geçmesi engellenirken eğitimi devam eden çocukların okul başarılarının da düşmesi engellenecek. Ödeme başvurularını takip eden kurum gerekli görürse ek evraklar da isteyebilecek. Bunlar genellikle sağlık raporu ve öğrenci belgesi olmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP