Odeabank’ın Yatırım Kredisi Seçenekleri

Odeabank’ın Yatırım Kredisi Seçenekleri

Odeabank, şahıs işletmesi sahiplerini ve KOBİ’leri çok çeşitli kredi seçenekleri ve hizmetleri ile memnun etmeyi amaçlıyor. KOBİ’lerin farklı farklı ihtiyaçları ve durumları için birbirinden farklı pek çok kredi seçeneği sunan Odeabank, uzun vadeli ve uygun faiz oranlarına sahip olan Odeabank Yatırım Kredileri ile KOBİ’lerin zor günlerinde veya çeşitli ihtiyaçları sırasında yanında oluyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:34
Odeabank’ın Yatırım Kredisi Seçenekleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Odeabank İskonto Kredisi

Odeabank, İskonto Kredisi seçeneği ile kısa vadede paraya ihtiyaç duyan KOBİ’lere destek olmayı amaçlıyor. Odeabank’ın çok çeşitli yatırım kredilerinden bir tanesi olan İskonto Kredisi ile KOBİ’ler, vadesi henüz daha gelmemiş olan alacaklarını bile ihtiyaç durumunda temin edebiliyor. Bununla beraber, Odeabank İskonto Kredisi ile KOBİ’ler çeşitli maliyetler çıkarıldıktan sonra geriye kalan miktarı alabilmektedir. Bu maliyetler, BSMV, KKDF, faiz ve komisyon bedelidir.

Odeabank İşyeri Kredisi

Odeabank’ın sunduğu İşyeri Kredisi fırsatı, 10 yıla kadar ulaşabilen geniş vade seçeneklerini içermektedir. Bununla beraber, İşyeri Kredisi’ni kullanabilmek için alınacak olan kredinin bir konut veya işyeri alımında kullanılması ve bu yapının Yapı Kullanım İzin Belgesi yada Kat Mülkiyeti Tapusu olması gerekmektedir. İşyerinin kazanç şekline göre çeşitli ödeme seçenekleri sunabilen Odeabank İşyeri Kredisi’nin geri ödemesi, eşit aylık taksitler halinde veya şirketin para akışına göre olmak üzere 2 farklı tarzda şekillenebilmektedir. Odeabank İşyeri Kredisi, Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu’ndan muaftır.

Odeabank Kredili Mevduat Hesabı

Odeabank Kredili Mevduat Hesabı ile şirketler, hesaplarında para olmadığı durumlarda bile önceden belirlenmiş olan miktarlar çerçevesinde nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Kısa vadeli nakit ihtiyacı durumlarında kullanılabilen Kredili Mevduat hesabı ile şirketler, eft, fatura ödemesi veya havale gibi ödeme ihtiyaçlarına çözüm bulabilirleri.

Odeabank Rotatif Kredi

Odeabank’ın Rotatif Kredi çeşidi, KOBİ’ler için özel hazırlanmış bir yatırım kredisidir. İster döviz insinden, ister TL cinsinden kullanılabilen Rotatif Kredi’nin limiti, her işletmeye özel olarak belirlenmektedir ve Rotatif Kredi, vade seçeneğinin süresi boyunca kullanılıp kapatılabilen bir yatırım kredisi çeşididir. Odeabank, Rotatif Kredi seçeneğini KOBİ’lerin kısa vadedeki ihtiyaçlarını karşılamak üzere dizayn etmiştir.

Odeabank Spot Kredi

Odeabank’ın Spot Kredisi seçeneği, hem TL hem de döviz cinsinden kullanılabilen bir yatırım kredisi çeşididir ve kısa vadeli ihtiyaçları karşılamak amacı ile tasarlanmıştır. Spot Kredisi ile, kredinin faiz oranı sabit kalır ve faiz oranlarının değiştiği durumlarda bile Spot Kredisi’nin kredi faiz oranı aynı kalır.

Odeabank Taksitli Ticari Kredi

Odeabank’ın müşterilerine sunduğu Taksitli Ticari Kredi seçeneği, KOBİ’lerin orta vadedeki ve uzun vadedeki yatırım ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiştir. Tek seferde de kullanılabilen Odeabank Taksitli Ticari Kredi’nin geri ödeme seçenekleri, işletmelerin ihtiyaçlarına göre ilk 3 ay ödemesiz, balon ödemeli yada aylık olarak eşit taksitli ödeme şeklinde olabilmektedir. KKDF’den muaf olan Taksitli Ticari Kredi, döviz yada TL cinsinden kullanılabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP