DOLAR

32,5640

0.05%
EURO

34,9575

0.3%
ALTIN(gr)

2.423,39

0,02%
BİST 100

%
3 Yıl Geri Ödeme Olmadan Kredi Alınabilecek Şaşırtan Fırsatta Başka Değişikler Var
  • Finans 365
  • Finans
  • 3 Yıl Geri Ödeme Olmadan Kredi Alınabilecek Şaşırtan Fırsatta Başka Değişikler Var

3 Yıl Geri Ödeme Olmadan Kredi Alınabilecek Şaşırtan Fırsatta Başka Değişikler Var

3 farklı bankadan vatandaşları sevindirecek o karar geldi. 3 yıl geri ödeme olmayacak. Akbank, Ziraat Bankası ve İş Bankası ortak kredi kampanyası hakkında bilgiler verdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:34
3 Yıl Geri Ödeme Olmadan Kredi Alınabilecek Şaşırtan Fırsatta Başka Değişikler Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Verilen bilgilere göre vatandaşlara verilecek krediden 3 yıl geri ödem alınmayacak. Esnafı ilgilendiren kredinin diğer detayları hakkında da açıklamaya gidildi. Buna göre 126 bin TL kredi limiti oluşturan bankalardan eslaflardan kefil de istemiyor. Pandemi dolayısla iş yerini kapatan ya da iş yerini borçlarla döndüren tüm esnafların başvuru yapması bekleniyor. Esnaf için kredi limitinin artırılması da mümkün olacak. Ancak burada cirolar önem arz edecek. Cirosu bankaların teminat ihtiyacını karşılayan her iş yeri 126 bin TL’den fazla ödeme alacak. Vade seçeneklerinin kredinin alınmasından 3 sene sonra başlaması ise sevindirici bir gelişme. Geri ödemesiz yıllar vade seçeneğine dahil edilmesi. Bu sayede esnaf alınan krediyi daha rahat bir şekilde değerlendirecek ve maddi olarak toparlandıktan sonra ödemelere başlayacak.

Önemli Belgeler Var

%1.21 oranında faiz ile işlem yapacak olan bankaların başka açıklaması da bulunuyor. Buna göre esnaf hangi banka ile çalışıyorsa o bankadan kredi alamsı daha uygun. Bankada kişiler bilgileri kayıtlın olduğundan evrak işleriyle daha az uğraşılacak. Ancak bu 3 bankayla da çalışmayan vatandaşların hangi bankadan kredi aldığı çok da önemli olmayacak. Başvurular online ya da ATM üzerinden gerçekleşmeyecek. Sadece bankaların şubeleri kredi kabul edecek. Esnaf ve Sanatkarlar Odasında alınacak ve esnaflığın kanıtı olan o belgenin muhakkak bankaya ulaştırılması gerekiyor. Vergi levası da geçerli olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP