DOLAR

32,5572

0.21%
EURO

35,0075

0.07%
ALTIN(gr)

2.452,61

0,69%
BİST 100

%
TESK Başkanı Palandöken’den Black Friday Uyarısı!

TESK Başkanı Palandöken’den Black Friday Uyarısı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken vatandaşları uyardı. "Ülkemizde 'Kara Cuma ' olarak bilinen indirim günlerinde kredi kartlarınızın limitlerini doldurmayın."

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:34
TESK Başkanı Palandöken’den Black Friday Uyarısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TESK Başkanı Palandöken’den Black Friday Uyarısında Bulundu

undu.nyada oldukça fazla konuşulan “Black Friday” ülkemizde “Efsane veya Kara Cuma” olarak adlandırılıyor. 23 Kasım Cuma günü başlayacak olan Kara Cuma’yı beklemeden bir çok firma indirim kampanyasını başlattı.

Kara Cuma ile ilgili konuşma yaparak halkı uyaran TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken indirim kampanyası adı altında stok eritme oyunlarına gelmeyin,dedi.

Özellikle bir çok firmanın sadece “Kara Cuma”da değil yıl içerisimde de stokları tüketmeye çalıştığını belirtti.Bu amaçla kapatıyoruz, ndirim günü , fırsat vb. satış tekniklerine de kanmamak gerktiğine dikkat çekti.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken açıklamasında,

” İndirim kampanyalarına karşı vatandaşlarımız çok dikkatli olmalı.Halkımız, ekonominin daraldığı ve insanların gelirlerinin azaldığı bir ortamda ‘Efsane’ veya ‘Kara Cuma’ denilerek yapılan stok eritme oyunlarına gelmemeli. Vatandaşlarımız, yeni yıla kredi kartlarını doldurarak girmemeli.”dedi.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP