Garanti’den Değişken Faizli Konut Kredisi Fırsatı

Garanti’den Değişken Faizli Konut Kredisi Fırsatı

Garanti Bankası, kurulmuş olduğu 1946 yılından bu yana çok farklı çeşitlerdeki bütün müşterilerinin konut ihtiyaçlarını, acil nakit ihtiyaçlarını, sıfır veya ikinci el taşıt ihtiyaçlarını ve işletmelerin kuruluş ve büyüme aşamalarındaki çok çeşitli ihtiyaçlarını karşılayarak onların yanında olmuş, destek olmuş ve hayallerine ulaşmalarına yardımcı olmuş bir banka kuruluşudur.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:34
Garanti’den Değişken Faizli Konut Kredisi Fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi çeşitliliği konusunda çok geniş bir yelpazeye sahip olan Garanti Bankası, sunduğu ihtiyaca uygun, düşük faiz oranlı ve geniş vadeli krediler ile müşterilerine kolaylıklar sağlamaya devam ediyor.

Garanti Değişken Faizli Konut Kredisi’nin Özellikleri

Garanti Bankası’nın Değişken Faizli Konut Kredisi seçeneğini kullanarak, Garanti Bankası müşterileri, bütçelerindeki çeşitli dalgalanmaları, azalmaları ve artışları hesaba katıp dilediği takdirde faiz oranını değiştirebiliyor ve böylece alınan kredinin geri ödemesi esnasında kolaylıklar elde ediyor. 20 bin TL sınırından başlayabilen Garanti Değişken Faizli Konut Kredisi miktarı, 1 milyon TL’ye kadar çıkabiliyor ve Garanti Bankası müşterilerine 3 aydan başlayıp 12 aya kadar çıkabilen vade seçenekleri sunuyor.

Bununla beraber Garanti Bankası, Garanti Değişken Faizli Konut Kredisi kapsamında bir teminat istemektedir ve bu teminat satın alınacak evin ipoteği de olabilmektedir. Garanti Bankası’nın belirlemiş olduğu Değişken Faizli Konut Kredisi’nin kredi faiz oranları, 3 ay ile 60 ay arasındaki vade seçenekleri için yüzde 0,66 seviyesinde ve 37 ay ile 240 ay arasındaki vade süreleri için ise yüzde 0,69 seviyesindedir. Garanti Bankası Değişken Faizli Konut Kredisi için temin edilen kredi tahsis ücreti ise toplam kredi tutarının yüzde 0,5’i seviyesindedir ve sadece başlangıç sürecinde olmak üzere bir defa alınacaktır. Garanti Bankası Faizli Konut Kredisi kapsamında, Garanti Bankası’nın uzmanları tarafından gerçekleştirilecek olan ekspertiz ücreti 500 TL olarak belirlenmiştir ve yine bir defaya mahsustur. Bununla beraber, kredi masraflarından bir tanesi olan Taşınmaz Rehin Ücreti de bir defaya mahsus olarak alınmaktadır ve toplam bedeli 160 TL’dir.

Garanti Bankası Değişken Faizli Konut Kredisi’ne Başvuruda Bulunmak İçin…

Garanti Bankası’nın Değişken Faizli Konut Kredisi seçeneğine ilişkin başvurular, Garanti Bankası şubeleri, Garanti Bankası’nın internet şubeleri veya Garanti Bankası’nın mobil bankacılık şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP