Kredi Verecek Olan Kurumda Son Durum Ne? PTT’den Dev Hizmet!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Verecek Olan Kurumda Son Durum Ne? PTT’den Dev Hizmet!

Kredi Verecek Olan Kurumda Son Durum Ne? PTT’den Dev Hizmet!

ABONE OL
11 Şubat 2023 21:04
Kredi Verecek Olan Kurumda Son Durum Ne? PTT’den Dev Hizmet!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankalardan sonra kredi verecek bir diğer kurum da PTT oldu. Açıklamalar oldukça sevindirici. İşte detaylar… Depremle beraber kredi veren kurumların sayısında oldukça büyük bir artış var. Arz talep meselesi olan bu durum vatandaşın talebine göre şekilleniyor. Yapılan açıklamaya göre vatandaşlar özellikle PTT’nin politikasından oldukça memnun. Bu durum PTT’nin kredi veresinin önündeki en büyük engeli kaldırıyor aslında. Halkın güvenimi kazana PTT halka daha fazla hizmet vermek amacıyla gece gündüz durmadan çalışıyor.

Yeni kredi kampanyası hakkında açıklama yapan PTT 50 bin TL’ye varan krediler ile vatandaşları şenlendirmeyi planlıyor. İhtiyaç kredisi kapsamında verilecek kredi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Kişilerin ayarlaması gereken evrakların niteliği dahi belli oldu. Budan dolayı kurum önlerinde kuyruk olma dönemi artık bitti. Herkes işini anında halledip evine kredisi ile beraber gidecek. Faiz oranları ve vade seçenekleri hakkında da konuşan kurum çok önemli bir detayın da altını çiziyor.

Aktif Bank ile Ortak Çalışma

Buna göre kurum kayıt evrak işleriyle kendisi bizatihi uğraşmayacak. Aktif Bank ile ortaklaşa yapacakları çalışana ile kredinin finansman ayağıyla banka ilgilenecek. Ancak para PTT’nin kendisinde alınacak. Başvur merkezi ve evrakların teslim yeri tamamen Aktif Bank olacak. İlaveten online başvuru şu an için mümkün gözükmüyor. Çünkü iki farklı kurum arasında devam edecek olan bilgi alışverişinin haddinden fazla yoğun olunması isteniyor. Online başvuruda 7 gün 24 saat kredi almanız mümkün. Ancak şubelere gidildiğinde sadece mesai saatlerinde kredi alabileceksiniz. PTT en kısa zamanda başvuruları başlatmayı planlanıyor. Vatandaşı daha fazla nakitsiz bırakmayı düşünmüyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP