DOLAR

32,5741

0.16%
EURO

34,9017

0.64%
ALTIN(gr)

2.434,09

0,07%
BİST 100

%
Akbank’tan Şubeye Gitmeden POS Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank’tan Şubeye Gitmeden POS Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank, POS cihazı sahibi olmak için şubeye gidip başvuru yapma zorunluluğunu kaldırarak, Türkiye'de bir yeniliğe daha imzasını atıyor. Başvuruda bulunmak için tek yapmanız gereken, Akbank resmi web sitesini ziyaret ederek POS başvuru formunu doldurmak. Ayrıca SMS kanalı ile başvuruda bulunma seçeneğiniz de bulunmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:34
Akbank’tan Şubeye Gitmeden POS Başvurusu Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm başvuru süreciniz olabilecek en kısa şekilde Akbank tarafından gerçekleştirilecektir. Üstelik, Akbank POS sahibi olmak için bankanın müşterisi olmak zorunda değilsiniz. Haftanın her günü ve dilediğiniz her saatinde başvurunuzu uygun kanallar aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank POS Hakkında Bilmeniz Gerekenler

– Akbank, size birden fazla POS seçeneği sunuyor. Yaptığınız işin bağlı bulunduğu sektör ve ödemelerinizi alma seçeneklerinize bağlı olarak ihtiyacınıza uygun POS’a sahip olabilirsiniz. İhtiyacınız olan cihazı bulabilmek için bankanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Akbank POS ücretleri ise seçeceğiniz tarifeye göre değişkenlik gösterebilmektedir. Aylık cironuza bağlı olarak işletmeleriniz için her ay ödeyeceğiniz sabit bir miktar karşılığında POS cihazınıza sahip olabilirsiniz. 5000 TL üzerinde kazanca sahip olanlar ya da komisyon bazlı olarak cihaza sahip olmak isteyenler için ise %1.39 komisyon oranına bağlı olarak uygulanan paket uygun olabilir. Diğer paketler hakkında detayları incelemek, kampanyalara ulaşmak ve şartlar hakkında bilgi almak için bankanın düzenlediği www.akbankpos.com sayfasınız ziyaret edebilirsiniz.

– Başvurunuzun onaylanmasının ardından cihazınızın kurulumu esnasında iş yerinde olmanız gerekmektedir.

– Akbank POS’unuz ile Mastercard ve Visa legosu bulunan tüm kartların satış işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

– Bankanın düzenlediği çeşitli kampanya ve etkinliklere katılarak hediye kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

– Akbank POS’unuz pek çok özelliğe sahip olacaktır. Turkcell kullanıcısı olan müşterilerinizin TL yükleme işlemlerini POS cihazınız ile yapabilir, temassız ödeme işlemlerini gerçekleştirebilir ve daha pek çok kolaylığa Akbank POS’unuz ile birlikte sahip olabilirsiniz.

Akbank POS iletişim için 444 28 28 nuramasını tuşlayabilirsiniz. Bu numaradan günün her saatinde yararlanabilirsiniz. Akbank POS müşteri hizmetleri aracılığı ile POS cihazınızla ilgili sorularınızın yanıtlarını alabilir, teknik destek ve benzer sorunlarınızın çözüme kavuşturulmasında yardım alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP