DOLAR

32,5028

-0.15%
EURO

34,9783

0.34%
ALTIN(gr)

2.434,68

0,49%
BİST 100

%
Tövbeler Olsun Dizisi Final Mi Yaptı?

Tövbeler Olsun Dizisi Final Mi Yaptı?

TRT1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun uzun zamandır ekranlarda yoktu. Dizinin hayranları ekranlara veda edip etmediği konusunda endişeli. Yayından kaldırıldığı ile ilgili herhangi bir açıklama var mı yoksa dizi devam edecek mi? Haberimizin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:34
Tövbeler Olsun Dizisi Final Mi Yaptı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT1’de yayınlanan başrollerini Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta isimlerin oynadığı Tövbeler Olsun dizisi eğlenceli hikayesiyle herkesin beğenisini kazanmıştı. Drama dizilerden sonra komedi dizisine yer verilmesi pek çok izleyiciyi de memnun etmişti. Ancak ne yazık ki dizi uzun süredir yayınlanmadı. Bunun sebebi olarak da son dönem yaşanan İzmir Depremi olarak gösterildi. Ve kanal bu üzücü olay ardından bir komedi dizisi yayınlanan toplum için uygun olmadığına karar verdi. Dizinin saatlerinde ise Masumlar Apartmanı gibi drama dizilerine yer verildi. Dizi hayranları ise paniğe kapılıp dizinin yayından kaldırıp kaldırılmadığı hakkında araştırma yapmaya başladı. Reyting yüzünden yayından kaldırılan pek çok diziden biri olduğu konusunda tartışmalar devam ederken yapımdan yeni bir hamle geldi.

Tövbeler Olsun Yayından Kaldırılacak Mı?

TRT1’in sevilen dizisi Tövbeler Olsun yayından kaldırılacağı düşünülürken kanaldan yeni hamle geldi. Dizinin pazar günkü yayınlanacak yeni bölümünün fragmanını da yayınlandı. Bu durumda hayranlarını sevindirirken komedi dizi özleyenlere de ilaç gibi geldi. Dizinin konusunu bilmeyenler içinse konusu şöyle: Pinti ve zengin bir iş adamı olan Namzet Horanta’nın(Güven Kıraç) hayatında değişen süreçlerden sonra nasıl cömert bir insana döndüğünü ve can düşmanı olan Osman Necipli(Erkan Can) ile aralarında geçen komik ama bir o kadar da düşündürücü hayat hikayelerini konu alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP