DOLAR

32,5678

0.06%
EURO

34,9900

0.43%
ALTIN(gr)

2.430,22

0,30%
BİST 100

%
Vakıfbank’tan Vatandaşlara Kredi İmkanı! Kimler Bu Haktan Yararlanabilir?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Vakıfbank’tan Vatandaşlara Kredi İmkanı! Kimler Bu Haktan Yararlanabilir?

Vakıfbank’tan Vatandaşlara Kredi İmkanı! Kimler Bu Haktan Yararlanabilir?

Vakıfbank’tan vatandaşlara müjdeli haber! Banka herkese 4 ay geri ödeme koşulu olmadan 150 bin TL kredi imkanı tanınacağını açıkladı. Peki kimler bu kredi imkanından yararlanabilecek? Detaylar için haberimizi okumaya devam edin..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:34
Vakıfbank’tan Vatandaşlara Kredi İmkanı! Kimler Bu Haktan Yararlanabilir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank tam 4 ay geri ödeme koşulu olmadan düşük faiz oranlı olarak 125 bin TL ye kadar olan kredi olanakları sunmaya devam ediyor. 36 ay vade ile verilecek kredi ile elverişli taksitlendirme imkanı kişilere hak sunulacak. Bununla beraber tam 125 bin TL ye varan ihtiyaç kredi başvuru ekranı ve kredi hesaplama ekranı vatandaşlarımıza açıldı.

Vakıfbank 125 bin TL ye varan kredi olanağı ile yalnızca yüzde 1,38 faiz oranı ile sunmaya devam ediyor. 4 ay geri ödeme koşulu olmadan sunulan kredi için tam tamına 36 ay vade olanakları vatandaşa sağlanacak. Peki, Vakıfbank ihtiyaç kredi başvuruları için hangi şartlar isteniyor?

Vakıfbank kredi başvurusu nasıl ve hangi durumlar altında yapılır?

Vakıfbank kredisi sahip olmak isteyen vatandaşlar şubelere varmadan telefon veya internet şubesi üzerinden başvurularını yapabilecekler. SMS ile başvurmak için KREDİ, TC kimlik no, aylık gelir tutarı yazılarak 5724 numarasına kısa mesaj göndermek yeterli. 4 ay geri ödemesiz 36 ay vade ile 125 bin TL Vakıfbank ihtiyaç kredisi için tam 9 farklı ödeme planı yer almakta. Bu ödeme planları;

  • Her ay eşit taksitli olarak
  • Her ay artan taksitli olarak
  • Her ay azalan taksitli olarak
  • 4 ay geri ödemesiz ve geri kalan aylarda eşit taksitli olarak
  • 4 ayda bir eşit taksitli olarak
  • Son taksit ödemesi balonlu ödeme olarak

Vakıfbank kredi faiz oranları için hesaplanan yüzde 1,38 oranları ile kredi yanı sıra yüzde 1,44 oranları hesaplandı. Bu durum kişilerin ödeme performanslarına uygun olarak değişikliğe uğrayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP