EYT Bugün Sondakika Gelişmesi Yaşandı (Beştepe’de Hareketlilik)

EYT Bugün Sondakika Gelişmesi Yaşandı (Beştepe’de Hareketlilik)

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Emeklilikte Yaşa Takılanlar için verdiği talimat sonrası Beştepe’de hareketli saatler yaşanmaya başladı. Erdoğan’ın EYT için görevlendirdiği Prof. Dr. Vedat Bilgin EYT dernekleri ile görüştü. İşte EYT sondakika gelişmeleri ve haberleri.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:34
EYT Bugün Sondakika Gelişmesi Yaşandı (Beştepe’de Hareketlilik)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için önemli gelişmeler yaşanmaya başladı. EYT’lileri gözü Beştepe’den yapılacak haberlere kitlendi. Cumbubaşkanı Erdoğan’ın talimatı sonrası Emeklilikte Yaşa Takılanlar için sondakika gelişmeleri yakından takip ediliyor.

Geçtiğimiz pazar günü EYT derneklerinin Ankara’da yaptığı miting sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan Prof. Dr. Vedat Bilgin’e görevlendirmişti. Vedat Bilgin EYT dernekleri ile görüşmeye başladı.

Ankara’da görüşmeler başladı.

Dernek yetkilileri Vedat Bilgin’e isteklerini ve mağduriyetlerini anlattı. Sorunların giderilmesi için gerekli adımların atılacağı görüşmeler emeklililkte yaşa takılanlar için umut oldu. Vedat Bilgin görevin kendisine bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildiğinin açıklanmasının ardından emklilikte yaşa takılanlar Beştepe’den yapılacak açıklamaları takip etmeye başladı.

EYT için bundan sonra ne olacak?

Vedat bilgin görüşmelerin altından yapacağı araştırmaları ve oluşabilecek maliyetleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktaracak ve artık EYT’lilerin yeni girişimlere başlanmış olacak.

EYT liler emekliliklerin kademeli de olsa başlamasını istiyor. Özellikle primlerini ödemiş ancak yaş sınırı için bekleyen emekliler büyük mağduriyet oluşturuyor. Daha önce Norveç modeli olarak bilgilendirilen ancak hayata geçirilmeyen program için henüz bir açıklama yapılmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP