Halk Bankası Kredi Ürünleri

Halk Bankası Kredi Ürünleri

Halk Bankası her türlü nakit ihtiyacı için size uygun faizli ve uzun vadeli kredi imkânı sunuyor, bitmeyen ihtiyaçlarınıza limitsiz çözümleri ile bütçenizi rahatlatıyor. Uygun faizli kredi ile bütçeniz sarsılmadan ihtiyaçlarınız, ödeme gücünüze en uygun şekilde karşılanabiliyor. İsteklerinizi, ihtiyaçlarınızı ertelememeniz için bankamız; İhtiyaç kredileri, konut kredileri, taşıt kredileri, esnaf kredisi, emeklilere özel kredi, KKTC’ye özel krediler gibi seçenekleriyle 1,39’dan başlayan 48 ay vadeli faiz imkanlarıyla hayatınızı kolaylaştırıyor, ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Halk Bankası Kredi Ürünleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk Bankası Kredileri

İhtiyaç kredilerinden; Özel sektör çalışanlarına, kamu çalışanlarına, açık hesap, enerji destek kredisi, eğitim ihtiyaçlarına yönelik size uygun olanı seçebileceğiniz gibi Kredi Mini ile diğer ihtiyaçlarınızı da kolaylıkla karşılama imkânı elde ediyorsunuz. Çocuklarınızın daha iyi şartlarda yetişmesi, gelişmesi için sunduğumuz eğitim kredisi imkânı geleceğe umutla bakmanızı sağlarken, var olan kaygılarınızı ve maddi zorluklarınızı da en aza indiriyor.

Çeşit Çeşit, Kredi!

Halk Bankası olarak konut kredilerinde de imkanlarınızı geniş tutarak ve ihtiyaçların sonsuz olduğunu göz önünde bulundurarak sizlere farklı seçenekler sunuyoruz; Hesaplı Evim Konut, Vefa Konut, Canım Evim Konut, Dost Konut, Kentsel Dönüşüm, İşyeri kredisi gibi seçenekler ile tercih imkanlarınızı genişletiyoruz. Taşıt kredilerinde sunduğumuz Yeşil Işık taşıt Kredisi ile beğendiğiniz aracı almanızı kolaylaştırıyor size sunduğumuz düşük faiz oranı ve uzun vade imkânı ile bütçenizi rahatlatıyoruz. Halk Bank’ın size sunduğu kredi seçeneklerinden bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun olanını seçerek, ödemenizi kolaylaştırabiliyor, aylık ödemelerinizi zora sokmuyor ve hayallerinize bir adım daha yaklaşmanızı sağlıyor. Hızlı kredi imkânı sayesinde başvurmak için evden çıkmanıza, bankada sıra beklemenize gerek kalmıyor, ihtiyaçlarınız için gereken paraya bir tık ile ulaşabiliyorsunuz. Dilerseniz size en yakın Halk Bank Şubesini tercih ederek de başvurunuzu gerçekleştirebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Halk Bankası İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç Kredisi, bireysel ihtiyaçlarınız için sizlere sunduğumuz 48 ay vadeli kredi imkanlarıdır. Sadece var olan ihtiyaç ya da istekleriniz için değil, düşük faizli ihtiyaç kredisi ile, ödemekte zorlandığınız borçlarınız için de sizin yanınızda yer almaktayız. Dost İhtiyaç Kredisi imkânı ile diğer bankalardan almış olduğunuz ihtiyaç kredilerinizi ve kredi kartı bakiyelerinizi, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile transfer edebilirsiniz. Dost İhtiyaç kredisi ile aylık ödemelerinizi azaltabilir ödemelerinizi zamana yayabilir, diğer ihtiyaçlarınızı da zamanında karşılayabilirsiniz. Eğitim kredisi ile çocuklarınızın geleceğini en ekonomik şekilde garantiye alabilir, bütçenizi sarsmadan ödemelerinize devam edebilirsiniz. Bankamız en kolay ve uygun yolla ihtiyaçlarınızı karşılamayı hedeflemektedir ve ihtiyaçları sizin ihtiyacınıza en yakın olacak şekilde sınıflandırmaktadır. Biz Halk Bank olarak sonsuz olan ihtiyaçlarınıza limitsiz çözümler sunarken sizin tek yapmanız gereken en doğru olan ihtiyaç kredisini seçmek, ödeme güçlüğünüze son vermektir. Sizlere sunduğumuz kredi seçeneklerimiz;

  • Kredi Mini
  • Özel Sektör Çalışanlarına
  • Kamu Çalışanlarına
  • Dost İhtiyaç
  • Eğitim
  • Enerji Destek
  • Mortgage Dışı Destek
  • Vefa İhtiyaç
  • Açık Hesap

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP