DOLAR

32,3462

0.27%
EURO

35,1450

0.01%
ALTIN(gr)

2.309,86

1,44%
BİST 100

%
HalkBank’tan Müjdeli Haber! Düşük Faizli Mutlu Emekli Kredisi

HalkBank’tan Müjdeli Haber! Düşük Faizli Mutlu Emekli Kredisi

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle vatandaş sıkıntılı bir dönem içine girdi bu dönem emekli vatandaşlardan düşük faizle kredi talebi yüksek oldu, mutlu emekli kredisi nedir? Tüm detaylarıyla haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
HalkBank’tan Müjdeli Haber! Düşük Faizli Mutlu Emekli Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs sürecinde emekli vatandaşın ekonomisi olumsuz etkilendi HalkBank bu sebepten dolayı emeklileri mutlu edecek, ekonomilerini rahatlatacak bir kampanyaya imza attı. Emekli vatandaşlara 60 ay vade ile 100.00 TL ihtiyaç kredisi fırsatı sunulmakta, %1.18 ile %1.23’den başlayan faiz ile ödeme planları yapılmakta. Halk Bankasından emekli olan maaşlarını alan kişiler bu kampanyadan yararlanabilmekte, maaşını HalkBank’tan almayan emekli vatandaşların maaşlarını HalkBankasına taşıyacaklarına dair taahhüt karşılığı bu kampanyadan yararlanabilirler.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Emekli vatandaşlar eğer HalkBank’ın bu fırsatından yararlanmak istiyorlarsa HalkBank emeklisi olup maaşlarını HalkBankasına taşımaları gerekmektedir ayrıca hayat sigortası primi, müşterinin yaşı ve cinsiyeti kredi tutarı göz önünde bulundurulur. 50 yaşında olan müşterilerin yıllık sigorta primi ise 99,51 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Mutlu Emeklilik Kredisine Başvuru Nasıl Yapılır?

Emekli vatandaşlar mutlu emeklilik Kredisine başvurmak istiyorlarsa: 3452’ye “EMEKLI, TC NO, GELİR BİLGİSİ, TALEP EDİLEN TUTAR” şeklinde sms atmaları halinde başvuru yapabilirler ayrıca en yakın Halk Bankası şubesine giderek başvuruda bulunabilirler. Emekli vatandaş kredi ödemesini yaparken beş farklı şekilde ödeme yapabilir:

Artan taksitli

Azalan taksitli

Aylık eşit taksitli

3 ayda 1 eşit taksitli

Serbest ödemeli

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP