Esnaf Ve Kobi’ler İçin Şimdi Al Baharda Öde Kampanyası Yapı Kredi’de
  • Finans 365
  • Kredi
  • Esnaf Ve Kobi’ler İçin Şimdi Al Baharda Öde Kampanyası Yapı Kredi’de

Esnaf Ve Kobi’ler İçin Şimdi Al Baharda Öde Kampanyası Yapı Kredi’de

Yapı Kredi Bankası, KOBİ’ler, şahıs işletmesi sahipleri ve esnaflar için yaptığı pek çok avantajlı kampanyaya bir yenisini daha ekliyor. Esnaf ve KOBİ’lerin acil nakit para ihtiyaçlarına çözüm olmayı ve esnaf ve KOBİ’lere zor durumlarında destek olmayı kendisine görev olarak belirleyen Yapı Kredi Bankası, Şimdi Al Baharda Öde ismindeki yeni düzenlediği erteleme özellikli kredi kampanyası ile esnaflara ve KOBİ’lere sunduğu desteği sürdürüyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Esnaf Ve Kobi’ler İçin Şimdi Al Baharda Öde Kampanyası Yapı Kredi’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şimdi Al Baharda Öde

Yapı Kredi Bankası’nın düzenlediği Şimdi Al Baharda Öde kredi kampanyası ile esnaf ve KOBİ’ler 3 ay ertelemeli bir şekilde kredi alabiliyorlar. Yapı Kredi Bankası’nın bu kampanyasından yararlanabilmek için, esnaf veya KOBİ vasfını taşımak zorunluluğu var ve esnaf veya KOBİ statüsünde olmayan kişiler veya kurumlar, Yapı Kredi Bankası’nın Şimdi Al Baharda Öde kampanyasından yararlanamıyorlar. Yapı Kredi Bankası, bu kampanya ile esnaf ve KOBİ’lerin acil nakit ihtiyacı sorununu çözmeyi amaçlıyor ve esnaf ve KOBİ’lere bu çerçevede toplam tutarı 100 bin TL’yi bulabilen ve vade uzunluğu 36 aya kadar çıkabilen bir kredi imkanı sağlıyor. Bununla beraber, Yapı Kredi Bankası’nın Şimdi Al Baharda Öde kampanyası ile ilk vade 3 aylık bir zaman diliminin sonrasında gerçekleşiyor.

Şimdi Al Baharda Öde Kampanyası Örnek Hesaplama ve Tutarlar

Şimdi Al Baharda Öde Kredi Kampanyası çerçevesinde 3 aylık bir erteleme süresinden yararlanmak isteyen, toplam tutarı 25 bin TL ve toplam vade süresi 36 aya denk gelen bir Şimdi Al Baharda Öde kredisinin faiz oranı yüzde 1,57’dir. Bu rakamlar doğrultusunda aylık ödenecek olan taksit miktarı 1038 TL, kredi komisyon bedeli 500 TL ve yıllık efektif faiz oranı seviyesi ise yüzde 21,24’tür. Bununla beraber, 100 bin TL tutarındaki ve 36 ay vade genişliğindeki bir Şimdi Al Baharda Öde Kredisinin ise kredi faiz oranı yüzde 1,51 seviyesindedir. Bu çerçevede, 36 aylık bir vade ile alınan 100 bin TL’lik Şimdi Al Baharda Öde kredisinin aylık taksit miktarı 4105 TL’ye gelmekte, yıllık efektif faiz oranı yüzde 19,80 oranına varmakta ve kredi komisyon ücreti ise 1000 TL’yi bulmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP