DOLAR

32,3198

0.2%
EURO

35,1018

-0.09%
ALTIN(gr)

2.295,49

0,80%
BİST 100

%
Dogecoin Kehanetleri Bitmek Bilmiyor O Söylentilerin Aslı Var Mı?

Dogecoin Kehanetleri Bitmek Bilmiyor O Söylentilerin Aslı Var Mı?

Kripto para birimleri hakkında çok fazla kehanet olsa da en büyük kehanetler dogecoin üzerinden devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Dogecoin Kehanetleri Bitmek Bilmiyor O Söylentilerin Aslı Var Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya içeriklerine, dünyaca ünlü zenginlere oldukça bağlı olan ve hatta bu söylemlerle piyasayı da şekillendiren dogecoin tüm analistlerin markajı altında. Yapılan açıklamaya göre böylesi göz önünde olup böylesi gizemli olmak bir para birimi için normal değil. İçerik olarak yalancı bir para birimi olup olmadığı oldukça muallakta olan dogecoin çok yükselerek iki farklı seçeneği akıllara getiriyor. İlk olarak tüm söylentileri boşa çıkararak yükselişe devam edip yatırımcılarına kazandırabilir ve hem kendisine hem para piyasalarına güven kazandırabilir ya da daha önceden de olduğu gibi çok ciddi yükselişler yaşayıp %90 oranında değer kaybedip para piyasalarını alt üst edebilir.

Dogecoini Kimlerin İdare Ettiği Bilinmiyor

Dünyaca ünlü zenginlerden olan Elon Musk’ın dahi takip ettiği dogecoin hakkında gerçekçi olmadığına dair beyanlar oluşsa da bu beyanların altı grafiklere göre boş değil. Grafiklere göre merkezsiz bir arza sahip olan dogecoin bu arzla beraber güven de kaybediyor. Dogecoinin varlığının %80nini 100 adres kontrol ederken az olan diğer oranının kontrolünün kimde olduğu net değil. Buna ek olarak 100 tane adresin güvenilir olup olmadığı da merak konusu. Bitcoin ya da etherium gibi geniş bir kitleye hitap etmediği bu şekilde çok açık olan dogecoini araştırmaya da kimse yanaşmıyor. Bu söylemlerin söylenti olma ihtimalinin de bulunduğu dile getiriyor ancak daha önceden %90 oranında bir kaybın yaşanması bu söylemlerin gerçek olma ihtimalini daha da güçlendiriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP