Odeabank %100 Mortgage

Odeabank %100 Mortgage

Odeabank %100 mortgage ile ev sahibi olmak hayal değil! Peki Odeabank %100 mortgage faiz oranları nedir? Odeabank mortgage başvuru koşulları ve tüm detaylar...

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:35
Odeabank %100 Mortgage
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Odeabank tüm müşterileri için onların hayatlarını kolaylaştıracak olan düşük faizli ve geniş vade seçeneklerine sahip kredi kampanyaları sunmaya devam etmektedir. Bu kampanyalar emeklisinden ücretli çalışanına, iş ortaklarından serbest meslek erbaplarına kadar toplumun neredeyse bütün kesimlerine hitap eden ve onların tüm maddi ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen kredi imkanlarını kapsamaktadır. Üstelik sizlere en uygun ödeme seçeneklerini sunmakta olan bu kredi kampanyaları sayesinde geri ödeme işlemlerinizi maddi durumunuzu hiç zorlamadan gerçekleştirebilme olanağına da sahipsiniz.

Odeabank %100 Mortgage ile İlgili Detaylar

Odeabank tarafından tüm müşterileri için sunulmakta olan konut kredisi kampanyalarından biri de Odeabank %100 Mortgage olarak karşımıza çıkıyor. Odeabank %100 Mortgage’ın en önemli özelliği, konut kredilerinde sizlere sağlanacak olan kredi tutarının, sahip olmak istediğiniz konutun ekspertiz değerinin tamamına tekabül etmesidir. Yasal düzenlemeler çerçevesinde birçok konut kredisinin sizlere sunacağı maksimum kredi tutarı, ekspertiz değerinin yüzde 75’i olarak belirlenmiştir. Ancak Odeabank %100 Mortgage ile geriye kalan yüzde 25’lik ekspertiz tutarını kredi çekmek suretiyle tamamlayabilmektesiniz. İşte, Odeabank %100 Mortgage faiz oranı ve kredi ile ilgili detaylar:

  • Odeabank %100 Mortgage ile sizlere sunulacak olan faiz oranı yüzde 1,14 olarak belirlenmiştir. Transfer Mortgage’ın faiz oranı da yüzde 1,12’dir.
  • Odeabank %100 Mortgage ile sizlere sunulacak olan faiz süresi en fazla 120 aydır.
  • Odeabank %100 Mortgage sahibi olmak istiyorsanız Zorunlu Deprem Sigortası ve Konut Sigortası yaptırmanız gerekiyor.

Odeabank %100 Mortgage için Gerekli Belgeler

Odeabank %100 Mortgage için gerekli belgeler, sizler için aşağıda sıralamış olduğumuz belge türlerini içermektedir.

  • Nüfus Cüzdanı, ehliyet ya da pasaportunuzun aslı ve fotokopisi
  • Güncel bir tarihte adınıza gönderilmiş olan herhangi bir fatura
  • Gelir durumunuzu gösteren imzalı ve onaylı bir belge
  • Satın almak istediğiniz konuta ait tapu belgesi

Odeabank %100 Mortgage Başvurusunda Bulunmak için Yapmanız Gerekenler

Odeabank %100 Mortgage başvuru imkanları, internet bankacılığı, mobil bankacılık ve fiili başvuru olmak üzere üçe ayrılmaktadır. İnternet bankacılığından yararlanmak istiyorsanız Odebank’ın internet sitesine girerek ilgili kredi başvuru formunu doldurabilirsiniz. Mobil bankacılık uygulaması sayesinde Odeabank’ın akıllı telefon uygulamasını indirip ilgili kredi başvurusunu tamamlayabilirsiniz. Ya da fiili olarak Odeabank Şube’lerine giderek de kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP